8.7.2018

Grabič: Dobili smo veliko informacij!

Prva prijateljska tekma poletnega pripravljalnega obdobja ekipa EŠK Bravo je minila brez večjih zapletov. Trener naše ekipe je bil zadovoljen, na koncu pa je za dodatno dobro voljo med člani poskrbel tudi končni rezultat obračuna proti NK Rogaška.

"S prvo prijateljsko tekmo smo dobili veliko. Ko povlečemo črto, smo dobro razdelili minutažo, dobili nekaj prask, a tekma je minila brez resnejših poškodb in bili smo tudi rezultatsko uspešni. Zadnja stvar je bila v tem trenutku najmanj pomembna," je dan po obračunu misli strnil trener ekipe Dejan Grabič.

Zadetki na tekmi  so padali predvsem na začetku in ob koncu obračuna. Za AŠK Bravo so zadeli Đajić, Galić in Trontelj.

"Za to fazo priprav smo bili pričakovano težji, manj agilni in taktično manj urejeni. Osredotočili smo se na poenostavljeno izvajanje taktike igralnih mest, med tekmo manj delili klasične trenerske napotke in bolj kot ne samo spremljali trenutno stanje naših igralcev in nekaj drugih, ki so se nam pridružili na preizkušnji," še dodaja Grabič.

"Dobili smo veliko dobrih informacij. V naslednjem tednu nas čaka še bolj usmerjen proces dela in večje zahteve, kar se tiče koncentracije in discipline v igri. Vse več se bomo posvečali moštveni taktiki in počasi začeli oblikovati kader 22-24 igralcev za prvenstvo."

 

MH
Foto: Darjo Zrimšek


MEDIJSKI POKROVITELJ