9.8.2018

Letne vstopnice za tekme AŠK Bravo

Pred nami je druga domača tekma v sezoni 2018/19. V soboto na ŠPL prihaja ekipa NK Fužinar Ravne. Tudi na drugi domači tekmi imamo za vas na voljo sezonsko vstopnico za ogled vseh domačih tekem  (14). Ob nakupu letne vstopnice pa dobite originalni dres članske ekipe AŠK Bravo. Prodajo sezonskih vstopnic bomo vršili do konca meseca avgusta. 2018.

 

Cena sezonske vstopnice: 60 € + DARILO: dres ekipe AŠK Bravo!

Sezonsko vstopnico najlažje naročite na dan domače tekme na ŠPL-ju. Lahko pa se med tednom dopoldne oglasite v klubskih prostorih, kjer lahko prevzamete karto ali naložite dobroimetje na že obstoječo kartico NK Bravo, ki ste jo dobili v lanski sezoni.

Ob prodaji letnih vstopnic je Lidija Čop, direktorica Bravo 1 d.o.o. povedala: ''Če naročniki sezonskih kart že imajo kartico NK Bravo iz lanskega leta, jim naložimo 14 dobroimetij ob plačilu 60 €, kolikor je cena sezonske karte.  Če svoje kartice še nimajo, jim damo ''prazno'' (torej brez natisnjenega njihovega imena), personificirano pa prevzamejo na naslednji domači  tekmi ekipe AŠK Bravo.''

Ob plačilu sezonske vstopnice pri blagajni stadiona povejte svojo konfekcijsko številko, da vam bomo v roku 14 dni zagotovili uradni dres po meri. Če bi želeli dres dobiti prej, nam lahko po mailu info@nk-bravo.si sporočite vaše podatke in vam bomo dres uredili v najkrajšem možnem času.

Vabljeni na drugo domači tekmo v tej sezoni, ki bo ekipa AŠK Bravo igrala proti NK Fužinar Ravne. Tekma se bo igrala na ŠPL-ju, v soboto, 11. 8. 2018 ob 17:30. Za tiste, ki ne boste prišli na stadion pa bomo pripravili tudi neposredni prenos tekme na našem YT kanalu in naši spletni strani!

#podpiramoBravo
#DajmoBravo

SF
Foto: Matej Pušnik


MEDIJSKI POKROVITELJ