9.1.2018

Nova spletna stran!

Z vstopom v leto 2018 smo v klubu ustvarili novi spletno stran NK Bravo. Z novim designom sledimo oblikovalskim trendom. Največja razlika v primerjavi s staro spletno stranjo je prilagodljivost tudi za mobilne naprave, pametne telefone, tablice … Verjetno boste potrebovali nekaj klikov in časa, da se na novo stran privadite, zato si vzemite nekaj časa in ''prelistajte'' spletno stran.  

 

Z novo spletno stranjo smo združili nekatere kategorije. Tako najdete pod zavihkom EKIPE vse igralce in trenerje kluba. V tej kategoriji so pri vsaki selekciji dodane povezave na TEKME, lestvico in OBVESTILA.

 

Pri zavihku TEKME najdete vse aktualne rezultate tekmovalnih selekcij in njihove naslednje tekme.

Še bolj smo izpostavili OBVESTILA, za katera vemo, da so za nogometaša in starše zelo pomembna. Najdete jih tudi na osnovni strani, pod novicami. Tam so razvrščeni po AKTUALNOSTI padajoče, v svojem zavihku pa jih najdete razporejene po selekcijah, kot ste vajeni iz stare spletne strani.

 

V zavihku NOGOMETNA ŠOLA najdete vse informacije v povezavi z vpisom v NK Bravo in predstavitev naše filozofije.

V zavihki KLUB so vse osnovne informacije o klub, predstavitve sodelavcev, predstavnikov Sveta AŠK Bravo, Sveta staršev in  revije Bravo Bravo. Povsem na dnu te podstrani najdete tudi CGP z vsemi novimi logotipi NK Bravo.

Zavihek LJUBLJANA OPEN ostaja namenjen našemu mednarodnemu turnirju za igralce U12.

 

Na začetku vsakega novega projekta se prikrade kakšna napaka, zato ste vabljeni, da podate vaša mnenja, ideje in predloge v povezavi z novo spletno stranjo in jo skupaj naredimo še boljšo. Vaše ideje pošljite na info@nk-bravo.si.

 

NK Bravo
Foto: Martin Rigler


MEDIJSKI POKROVITELJ