MINUTE: Rekorder AŠK Bravo je David Brekalo

Krstna sezona ekipe AŠK Bravo med elitno druščino 2. SNL prinaša kopico novih mejnikov. Eden takšnih je tudi nov rekord po številu minut na igrišču v dresu AŠK Bravo. Na vseh letošnjih tekmah so igrali samo trije fantje, med njimi pa je imel največ časa za igro David Brekalo.

​AŠK: 12 točk doma in tudi na poti

Ob zimskem premoru tekmovanja v 2. SNL začenjamo s statističnim pregledom po jesenskem delu letošnje sezone. Ekipe so v tekmovalnem smislu že vstopile v drugi del sezone, saj so tekme v koledarskem letu 2017 zaključile s 17-imi odigranimi tekmami.

MP: Prednosti in prihodnost AŠK Bravo

Zgodba BRAVO postajo zgodba o identiteti nogometnega kluba, ki ve kaj hoče, a se hkrati zelo dobro zaveda, da je za razvoj potrebna zdrava organska rast. Na začetku novega bloga 'MOJ POGLED' razmišlja predsednik Darko Klarič.

Filipčič: Še bolj odločen, da je nogomet moje življenje!

Nejc Filipčič je bil na začetku sezone eden izmed stebrov ekipe NK Bravo v 2. SNL. Na tekmi 9. kroga proti Dobu pa je sledil šok. Diagnoza ni bila dobra, saj je šlo za strgane križne vezi, kar pomeni, da bo rehabilitacija dolga. Kljub novim načrtom letošnje sezone pa Nejc ni izgubil volje do nogometa. Ravno obratno.


PREBERI VEČ >

​Moj pogled: AŠK Bravo je prava izbira za mlade

Ničkolikokrat sem slišal, da v Sloveniji številni mladi nogometaši po končanem mladinskem stažu nimajo prave priložnosti za svoj nadaljnji razvoj. Še tik pred prvenstvom je kazalo, da bo drugače pri NK Maribor, dokler se v zadnjem trenutku niso odločili, da ne izkoristijo priložnosti in da ukinejo svojo drugo moštvo, ki si je sicer že zagotovilo uvrstitev v 2. SNL. Verjetno bi ravnali drugače, če bi takrat vedeli, da se jim bo posrečila uvrstitev v ligo prvakov.


PREBERI VEČ >

Primer dobre prakse

Da je NK Bravo klub s posebno zgodbo smo videli že večkrat. Nič drugače pa ni tudi s prepletanjem nogometa in izobraževanja oz. zaposlovanja. Predstavljamo vam primer našega kapetana članske ekipe AŠK Bravo Milana Đajića, ki poleg nogomet uspešno napreduje tudi v podjetju, kjer je zaposlen.


PREBERI VEČ >

V zimski ligi aktivnih 7 selekcij

Kljub temu, da je vreme pregnalo mladince in kadete zzelenic, pa dogajanja v mlajših selekcijah ni veideti konca. Veseli december bo pester tudi na nogometnih igriščih zimske lige. Od starejših dečkov do najmlajših članov selekcije U8, izkušnje in kilometrino bodo nabirali skorajda vsi.


PREBERI VEČ >
   
zadnja tekma naslednja tekma
pokal, 29.11.2017,  14:00
AŠK Bravo  - NK Krka
87
Odigrane tekme
U15 10.12.17 ZL: NK Bravo - NK Interblock 1:4
U14 09.12.17 ZL: NK Bravo - NK Dolomiti 2:1
U19 22.11.17 NK Bravo - NK Krka 5:1
U17 22.11.17 NK Bravo - NK Krka 3:2
U13 15.10.17 NK Zagorje - NK Bravo B 6:2
U10 14.10.17 NK Domžale - NK Bravo A
U12 12.10.17 NK Bravo - NK Arne Tabor 1:0
U11 30.09.17 NK Dren Vrhnika - NK Bravo
U9 30.09.17 Turnir: NK Bravo - Belinka