9.1.2013

Ustanovna seja sveta AŠK Bravo


Novi predsednik sveta AŠK Bravo Žiga Vavpotič je z družbeno odgovornimi projekti že dobro seznanjen, kar je tudi eno od vodil pri predsedovanju svetu Akademskega športnega kluba Bravo. ''Vesel sem, da je bil danes imenovan kvaliteten svet AŠK Bravo, ki združuje stroko, modrost, izkušnje in mladostno energijo. Ker v Zavodu Ypsilon združujemo proaktivne mlade, sem sprejel vodenje tega sveta z izzivom, da pomagamo mladim združevati šport in znanje. Moj fokus bo predvsem na izobraževanju teh mladih in pomoč pri pridobivanju neformalnih izkušenj. Uspeh bo velik, če bo AŠK Bravo ustvarjal posameznike, ki bodo uspešni na različnih področjih. Če se bo iz zgodbe razvil v prihodnosti najboljši slovenski nogometaš, bo to gotovo lep uspeh. Vesel sem, da v teh časih, ki so najmanj naklonjeni mladim, obstajajo posamezniki kot je Darko Klarič, ki jim ni vseeno za mlade. Take zgodbe je vredno podpreti,'' je bil navdušen Vavpotič.

Darko Klarič, ki je vse skupaj ''zakuhal'', je navdušen nad izborom enajstih članov sveta, ki veliko obeta. ''Ustanovitev sveta AŠK Bravo, ki ima kar 11 zelo sposobnih članov iz najrazličnejših področij dokazuje, da dobre transparentne zgodbe vedno pritegnejo ljudi, da določene projekte vzamejo za svoje. NK Bravo tako udejanja svoje poslanstvo in vizijo skupaj z Univerzo v Ljubljani in njenimi organizacijami. Študenti pa bodo dobili priložnost, da se pridružijo klubu, ki bo deloval po njihovi meri. Seveda bo čas pokazal, kaj lahko člani sveta AŠK Bravo postorijo, gotovo pa gre za zelo zanimivo simbiozo študija, športa in prakse, skratka za mlade, ki hočejo v življenju storiti nekaj več.''

Svet AŠK Bravo je trenutno posvetovalni organ, ki bo poskušal zbrati čim več dobrih idej in konkretnih rešitev, da bo ekipa AŠK Bravo pripravljena krenila v sezono 2013/2014 v Medobčinski zvezi Ljubljana.

Člani sveta AŠK Bravo:
Žiga Vavpotič – predsednik Sveta AŠK Bravo
Tomaž Ambrožič – podpredsednik Sveta AŠK Bravo
Darko Klarič, predsednik NK Bravo – član
Matjaž Jakopič - predstavnik NK Bravo – član
Alen Nikola Rajkovič, podpredsednik ŠZ UL - član
Klemen Kristan, predstavnik Študentske organizacije UL – član
dr. Stanislav Pinter, predstavnik FŠ - član
Aleš Valič - član
dr. Vedran Hadžič – član
Tomaž Vesel - član
Mojca Rupert – članica

Spodaj si lahko ogledati fotogalerijo iz ustanovne seje sveta AŠK Bravo. Avtor fotografij je Martin Riger.

S. F.

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI