18.4.2014

U15: Odsotnosti preprečile dober rezultat

Zaradi mednarodnega turnirja v Italiji, ki se ga bo selekcija U15 udeležila ta konec tedna, so prvenstveno tekmo 23. kroga odigrali že med tednom. Tokrat so doma gostili ekipi NK Domžale in morali nasprotnikom priznati premoč z 2:0. Kljub porazu proti vodili ekipi lige, selekcija U15 v državni ligi ostaja na visokem 4. mestu. 

U15, U15-zahod, 23. kolo

NK Bravo  - NK Domžale 0:2 (0:2)
Koprivnik 19., Božič 26. (11-m)

Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.

Trener Dejan Močnik  je predstavil objektivne dejavnike, ki so prinesli poraz proti NK Domžale: ''Tokrat smo se že med tednom pomerili s prvo uvrščeno ekipo v ligi. Žal smo bili kar oslabljeni, saj so nam manjkali nekateri igralci zaradi poškodbe in drugih objektivnih dejavnikov. Vseeno smo poizkušali dati svoj maksimum in tekmo odigrati čim bolje, žal pa nam to ni uspelo.''
 
''V prvem polčasu smo delovali zelo povprečno, zamujali v igri in nasprotniku dopuščali preveč prostora za igro. V fazi napada pa smo bili v krču in nesproščeni, zopet pa smo vse izvajali prepočasi in tudi igrali bistveno prepočasi, da bi lahko iztržili ugoden rezultat. V drugem polčasu smo sicer pokazali nekoliko več, vendar pa vseeno veliko premalo, da bi lahko ekipo Domžal premagali. V tem trenutku so boljši in so zasluženo zmagali, nam pa ne preostane nič drugega kot delo, da bomo v prihodnje lahko bolje igrali in bili bolj konkurenčni,'' je tekmo opisal Dejan Močnik.
 
''Sedaj se odpravljamo na močan mednarodni turnir v Italijo, kjer bo ponovno priložnost za dokazovanje,'' je zaključil Dejan Močnik, ki bo s fanti velikonočne praznike preživel v Italiji. 

S. F.

Foto: 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI