18.4.2014

Nekateri blizu, drugi daleč od doma

Najstarejši ekipi NK Bravo se tokrat odpravljata na kratko gostovanje k NK Interbkock na Ježico. Ekipa U15 je odpotovala na močan mednarodni turnir v Pordenone (ITA). Ekipa U14 bo igrala na veliko noč proti Medvodam, ekipa U13 doma gosti NK Bela krajina , U12 pa nogometaše  NK Ivančna Gorica. Igralci U11 bodo igrali proti ND Ilirija, ekipa U9 pa na ŠPL-ju organizira turnir svoje skupine. 
 
V 24. krogu 1. SKL in 1. SML se bosta naši selekciji U19 in U17 odpravili na Ježico k ekipi NK Interblock. Tekmi med sosedi se bosta odvijali v soboto, 19. aprila. Kadeti bodo začeli s tekmo ob 14:30, mladinci pa dve uri za tem (16:30).

Ekipa starših dečkov se odpravlja na močan mednarodni turnir v Italiji v Pordanone. Tam bodo nastopile priznane ekipe: Udinese, Bologna, San Luis iz Brazilije, Shelbourne, Empoli, Arsenal USA, Rapid Dunaj, Ludogorets, Partizan, Žilina … Naši starejši dečki so na tem turnirju že nastopali. Leta 2011 so turnir celo osvojili in presenetili celotno srenjo na turnirju. Tokrat bodo varovanci Dejana Močnika prvo tekmo odigrali že danes(petek), ko se bodo ob 15:00 pomerili proti domači ekipi Pordanone.

Fantje se v domovino vračajo v ponedeljek.
 
Ekipa U14 se bo v nedeljo, 20. aprila pomerila na prvenstveni tekmi proti Medvodam.

Selekciji U13 in U12 bosta igrali doma. Prvi v soboto ob 13:00 proti NK Bela krajina, dve uri prej, ob 11:00, pa se bo ekipa mlajših dečkov pomerila proti NK Ivančna Gorica.

Nogometaši selekcije U11 bodo v soboto že ob 10:00 igrali proti ND Ilirija.

Za selekcijo U9 pa bo tokrat turnir skupine 7 organiziral naš klub. Na dveh igriščih ŠPL-ja se bodo poleg domače ekipe pomerili še NŠ Ivančna Gorica, NK Jezero Medvode, NK Brinje A in NK Junior. Turnir se s prvo tekmo začne v soboto ob 9:00.     

S. F. 

Foto: Anton Škrbec

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI