19.4.2014

U15 premagali Arsenal USA

Ekipa U15 je po uvodnem porazu proti domačemu Pordenonu na močnem mednarodnem turnirju v Italiji, proti drugem nasprotniku – Arsenal USA – pokazala odlično igro in zmagala s 5:0.  V skupini A so tako zasedli 1. mesto in se bodo za uvrstitev v četrtfinale pomerili z bolgarskim predstavnikom Ludogorets iz Razgleda.
 

MEMORIAL FRANCO GALLINI, 2. TEKMA

Skupina A
NK Bravo – Arsenal USA 5:0 (2:0)  

''Sobota je bila za nas uspešen dan. V tekmi proti U.S.A. Arsenal smo prikazali dobro igro, ki smo jo potrdili s petimi zadetki. Zmaga nam je zagotovila tudi napredovanje iz skupine. Glede na dve dobri predstavi naših fantov lahko upravičeno samozavestno pričakujemo jutrišnjo tekmo proti Ludogoretsu iz Razgrada. Gremo na zmago!,'' je v uspeh prepričana cela ekipa na čelu z obema trenerjema.
 

nedelja, 20. 4. 2014, tekma za vstop v četrtfinale:

NK Bravo – Ludogorets (BOL)  0:1 (0:1)

Žal je uspešen sobotni dan prinesel tudi poškodbo. ''Žal pa je danes domov odpotoval Jurij Španja, ki si je včeraj poškodoval ramo. Prve raziskave kažejo, da ne gre za težjo poškodbo. Juriju želimo čimprejšnje okrevanje in upamo, da ga bomo lahko zopet videli na igrišču že na naslednji prvenstveni tekmi,'' je razložil trener Aljaž Gornik in svojemu varovancu zaželel veliko sreče pri okrevanju.
Tudi mi se pridružujemo željam po čimprejšnjem okrevanju Jurija, celotni ekipi U15 pa, da še naprej tako dobro zastopa NK Bravo.

S. F.
Foto: Dimitrij Šegedin - MIČO, Aljaž Gornik

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI