4.7.2014

Podpreti NK BRAVO je svetovno!

Trgovska skupina Mercator je v času SP v nogometu pripravila posebni projekt, ki bo ob pomoči kupcev, ki bodo kupovali označene izdelke, sodelovali v akciji in pomagali lokalnim nogometnim klubom do nagrade 3000 €. Prijatelji in simpatizerji NK Bravo pomagajte nam in nam namenite vaš glas. 
 

Podprite NK Bravo in nam pomagajte do donacije


V času SP v nogometu so v Mercatorju pripravili poseben projekt. V akciji, ki bo trajala od 1. junija do 16. julija 2014, bodo v vsaki medobčinski nogometni zvezi lokalnemu nogometnemu klubu, ki mu bodo kupci namenili največ glasov, podarili kar 3.000 evrov! Skupaj bodo tako v akciji nagradili 9 lokalnih nogometnih klubov.

Ena koda = en glas

Ob nakupu določenih izdelkov (seznam najdete na: http://www.mercator.si/si/naj-sosed/podpirati-nogometna-drustva-je-svetovno/izdelki/) boste prejeli kupone z unikatnimi kodami, s katero lahko na spletni strani http://www.mercator.si/si/naj-sosed/podpirati-nogometna-drustva-je-svetovno/glasuj/? podprete NK Bravo. Izdelki bodo na prodajnih mestih označeni s posebnim označevalcem. Ena prejeta koda pomeni en glas za izbrani lokalni nogometni klub.

Za naklonjenost se vam iskreno zahvaljujemo.

NK Bravo
Foto: NK Bravo

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI