23.7.2014

AŠK Bravo z novim trenerjem

Ekipa AŠK Bravo, ki se že drugi teden pripravlja na novo sezono, je doživela nenadno spremembo. Dosedanji trener Goran Stankovič je ekipo nepričakovano zapustil, saj je dobil priložnost trenirati na Kitajskem. Njegovo vlogo je prevzel nekdanji trener NK Ivančna Gorica in selektor MNZ Ljubljana Boštjan Kreft.
 

33-letni Dobrovčan ima veliko izkušenj z igranjem v 1. SNL, saj je v svoji nogometni karieri nastopal za kar 7 prvoligaških klubov. Svoj profesionalno nogometno pot je začel pri NK Domžale, nato ga je pot vodila k NK  Olimpija, NK Ljubljana, NK Primorje, NK Koper in NK Rudar. Nazadnje pa je v sezoni 2010/11 igral za NK Triglav.
 
Kot trener je Boštjan Kreft leta 2013 je vodil Ivančno Gorico, v zadnji sezoni pa je bil selektor reprezentance MNZ Ljubljana.  
 
Boštjana čaka precej dela, saj je prevzel tudi vodenje reprezentance Univerze v Ljubljani, ki se v začetku avgusta odpravlja na 2. moštvene Evropske igre v Rotterdam, že konec poletja pa se bo s fanti ekipe AŠK Bravo pomerili v Regionalni ljubljanski ligi (4. liga).

Boštjanu in vsej ekipi AŠK Bravo želimo veliko nogometnih uspehov in čim več zabitih golov.
 
Srečko Ferlež
Foto: splet

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI