28.7.2014

Mladinci tokrat boljši od članov

Varovanci trenerja Aleša Arnola so drugi teden priprav zaključili s pripravljalno tekmo proti NK Ivančna Gorica. Kljub temu, da naši mladinci niso igrali proti vrstnikom, ampak proti članom, so slavili s 3:1. A bistveno pomembnejše zadeve od rezultata so v tem obdobju naloge, ki jih določi trener. Le-ta pa je bil po videnem v Ivančni Gorici precej zadovoljen. Poglejte si tudi fotogalerijo obračuna.  


U19, pripravljalna tekma,

NK Ivančna Gorica – NK Bravo Publikum 1:3

''Čestitke igralcem za kvalitetno opravljen teden, ki je za nami. Že druga prijateljska tekma v tem tednu proti močnem nasprotniku je predstavljala še drugi vrhunec napornega tedenskega cikla. Že pred srečanjem je bilo čutiti utrujenost, kateri se v pripravljalnem obdobju pač ni mogoče izogniti. Določenim posameznikom smo namenili preventivni počitek in možnost za sanacijo poškodb, tako da še zdaleč nismo nastopili v polni postavi,'' je uvodoma dejal trener mladincev Aleš Arnol.

''Predvsem v prvem polčasu smo prikazali zelo solidno predstavo ter določene elemente v igri, katere prenašamo iz trenažnega procesa na tekmo, kar me še posebej veseli. V prijateljskih obračunih so v ospredju predvsem tehnično - taktični cilji, ki jih vadimo skozi proces in jih želimo potrditi tudi na tekmi. Ne gre zanemariti tudi tekmovalnega aspekta, ki je neločljiv del nogometne igre, zato čestitke igralcem za novo zmago, pa čeprav na prijateljskem obračunu.''

''V drugem delu pa se je že v začetku videlo, da so noge "težke" in temu primerna je bila tudi predstava na igrišču. Kljub vsemu so igralci pokazali svoj karakter, stisnili zobe in v najbolj napornem delu zadeli še dvakrat in se veselili še druge zmage v drugem tednu pripravljalnega obdobja,'' je bil z igro svojih varovancev zadovoljen Arnol.

Toda zahtevnost priprav na novo sezono se stopnjuje, saj fante čaka nova ''skupinska terapija''. ''Naporen drugi teden pripravljalnega obdobja je za nami, že v ponedeljek pa se odpravljamo na 5-dnevne priprave na Pohorje, kjer bomo lahko v odličnih pogojih nadaljevali v visokem ritmu.'' 

S. F.
Foto: Martin Rigler
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI