28.8.2014

Ogromno dogajanja na Pohorju

Trenutno je na Pohorju največja ekspedicija nogometašev NK Bravo, ki se pripravljajo na sezono 2014/15. Nad trenutno najbolj nogometnim mestom v Sloveniji  je zbranih kar pet selekciji.  Ekipe U10, U11, U12, U13 in U14 pilijo formo tik pred začetkom sezone, ki se za nekatere začne že ta konec tedna.

Nogometaši vseh štirih selekcij imajo veliko dela, saj jim trenerji ne dovolijo pretiranega počitka. Vse z željo po dobrem startu v sezono 2014/15. Seveda imajo fantje tudi nekaj prostega časa, da se lahko sprostijo in regenerirajo v bazenu ali kako drugače.

Selekcije U12, U13 in U14 so odigrale kar nekaj pripravljalnih tekme. Ekipa U14 je odigrala dve tekmi tudi proti ciperskemu predstavniku Digenis Akritas Morfou. Vsi pa so se pomerili proti NK Maribor. V sredo so doživeli tudi presenečanje, saj jih je obiskal prvi vratar NK Maribor Jasmin Handanovič.

''Za enkrat nam vreme dobro služi, zato lahko vse treninge in tekme izpeljemo po programu. Fantje lepo sledijo našim navodilom, tudi izven igrišča pa se obnašajo vzorno,'' je v imenu vseh trenerjev povedal Blaž Škof.    

Nogometaši vseh selekcij se domov vračajo v petek, saj nekatere že konec tedna čaka prvo kolo prvenstva.

Srečko Ferlež
Foto: Jan Zibelnik

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI