29.8.2014

Na prvem gostovanju ni šlo

Sredi tedna so svojo prvo tekmo odigrali nogometaši U17 B, ki nastopajo za NK Ivančna Gorica. V 1. kolu 2. SKL-zahod so se varovanci Primoža Zvera pomerili proti NK Svoboda iz Ljubljane. Vičani so zmagali s 4:0. Za drugo ekipo kadetov pa je bil to zanimiv vstop v novo sezono. 
 
Da se ne boste čudili zakaj objavljamo rezultate NK Ivančna Gorica, vam sporočamo, da imata NK Bravo in NK Ivančna Gorica sklenjen dogovor, da v 2. SKL-zahod pod imenom NK Ivančna Gorica nastopajo nogometaši naše selekcije U17 B. Vodi jih trener Primož Zver.

 

U17 B:, 2. SKL-zahod, 1. kolo,

NK Svoboda – NK Ivančna Gorica 4:0 (2:0)
Kocjančič 23., 31., Bergant 65., 80.

Podrobnosti najdete na TEJ POVEZAVI.

''Najprej čestitke NK Svobodi za zasluženo zmago, videlo se je, da so njihovi fantje v tem trenutku eno leto starejši, posledično izkušenejši in fizično močnejši, kar je na koncu odločilo zmagovalca,'' je realno stanje opisal trener Primož Zver.

''V tekmo smo vstopili v redu, v prvi polovici prvega polčasa smo bili celo konkretnejši nasprotnik, si priigrali 2 lepi priložnosti za dosego zadetka, ki ju žal nismo izkoristili. Hitro je sledila kazen, ko smo dobili 2 gola iz čudnih situacij, kjer je zelo slabo odreagirala naša ožja obramba. V drugi polčas smo krenili odločno. Spet smo bili podjetnejši od nasprotnika in si priigrali 2 zelo lepi priložnosti za znižanje rezultata, vendar nam žal ni uspelo, za kar smo bili kaznovani v zaključku tekme, kjer so igralci Svobode spet izkoristili 2 naši napaki v obrambi,'' je tekmo opisal trener Zver.
 
''Dejstvo je, da ta poraz ni nič hudega, sam vem, da so fantje sposobni več, saj so to pokazali že v pripravah, samo verjeti morajo v to.  Pričakujem, da bodo v bodoče v ključnih trenutkih tisti, ki so starejši in izkušenejši prevzeli več odgovornost nase  in bodo s tem pomagali mlajšim. Predvsem to sem pogrešal na tekmi, '' je svoje varovance bodril Primož Zver ter dodal: '' Treba je dvigniti glave, delati naprej in se na vsakem treningu truditi, da bomo lažje napredovali kot ekipa in posamezniki. Moramo se zavedati, da je to proces in nič ne bo prišlo samo od sebe čez noč.''

S. F.
Foto: Martin Rigler

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI