11.9.2014

Druga ekipa kadetov do prve zmage

Že sredi tedna je B ekipa U17, ki zastopa barve NK Ivančna Gorica, odigrala zaostalo tekmo 2. kola 2. SKL-zahod. Varovanci Primoža Zvera so bili tokrat uspešni proti NK Arne Tabor. Čeprav so po 1. polčasu zaostajali, so se v drugem delu zbrali, dosegli 3 gole in vknjižili prve tri točke v sezoni.  Že v soboto jih čaka tekma 4. kola, ko se bodo doma pomerili proti NK Roltek Dob.  
 

U17: 2. SKL, zaostala tekma 2. kola

NK Ivančna Gorica (Bravo B) - NK Arne Tabor 3:1 (0:1) 

Podrobnosti tekme najdete na TEJ POVEZAVI.

Kljub težko željeni zmagi B ekipe kadetov pa trener Primož Zver ni bil posem zadovoljen s 1. polčasom tekme proti NK Arne Tabor. ''Težko pričakovana in težko prigara zmaga, ki smo jo vsi z nestrpnostjo pričakovali. Tako kot v zadnjih tekmah, smo si tudi v tej  v 1. polčasu priigrali kar nekaj zrelih priložnosti za zadetek, vendar jih nismo uspeli realizirati, kar se nam je maščevalo v zadnji sekundi 1. polčasa, ko smo dobili gol iz protinapada, ko mi najprej iz 100% priložnosti nismo zadeli. Tudi v tem delu igre so se nam pojavljale določene napake v fazi obrambe, ki so posledica nezbranosti in slabe fizične priprave posameznika, vendar pa iz teh situacij nismo bili kaznovani.''

''V drugem polčasu smo prevzeli prevlado na igrišču in hitro izenačili, kar nam je dalo novega zagona. Z nekaj menjavami smo dvignili tempo igre, kar je privedlo do tega, da smo še dvakrat zadeli in zasluženo zmagali. Tudi v 2. polčasu je nasprotnik zaradi naše nepazljivosti enkrat nevarno zapretil iz prostega strela, vendar smo se srečno ubranili in zadržali vodstvo,'' je bil z 2. polčasom nekoliko bolj zadovoljen trener Zver. 

''Čestitke fantom za borbo in upam, da jim bo ta zmaga dala novega elana za prihodnje treninge in tekme,'' je še dodal Primož Zver.

S. F.
Foto: Anton Škrbec

 


 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI