12.9.2014

AŠK prvič v gosteh, tri ekipe proti Olimpiji

Ta konec tedna bo nastopilo kar 13 ekipi sistema Bravo. Po 11 ekipah v prejšnjem tednu je to nov rekord po številu nastopajočih moštev. AŠK Bravo se tokrat odpravlja na težko gostovanje k NK Cockta Kresnice, kadeti in mladinci pa se bodo, prav tako v gosteh, pomerili proti NK Olimpija. Starejši dečki, ki še ne poznajo poraza bodo doma pričakali NK Velesovo-Šenčur. Oba turnirja U10 sta bila zaradi slabega termina prestavljena.

Nogometaši AŠK Bravo bodo 3. kolo Regionalne ljubljanske lige odigrali v soboto ob 16:00. Tokrat gostujejo pri NK Cockta Kresnice, vendar ne bodo igrali v Kresnicah ampak v Radomljah. To bo gotovo spopad dveh favoritov za končni naslov prvaka, zato bo vsaka točka še kako pomembna.

Kadeti in mladinci v 1. SML in 1. SKL gostujejo pri najbližjem nasprotniku. Tokrat se bodo v 8. kolu, na ljubljanskem derbiju pomerili proti NK Olimpija. Kadeti bodo tekmo začeli v soboto, 13. 9. ob 14:30, mladinci pa dve uri kasneje (16:30). Obe tekmi bosta odigrali v Jami za Bežigradom.

Starejši dečki (U15) bodo tokrat doma gostili ekipo NK Velesovo-Šenčur, ki letos na gostovanju še ni slavila.  Tekma se bo pričela v soboto, 13. 9. na domačem igrišču ŠPL-ja, varovanci Darjana Šuštarja pa bodo poskušali tudi v 7. kolu ostati neporaženi.

Ekipa U14 se bo podobno, kot kadeti in mladinci pomerila proti NK Olimpija. Razlika je le v tem, da bodo starejši dečki v 2. ligi MNZ Ljubljana gostitelji. Ekipi se bosta pomerili v soboto, 13. 9. ob 10:00 na igrišču na Belinki.

Prvič v tej sezoni bosta nastopili obe ekipi selekcije U13. Tako ekipa A kot ekipa B bosta nastopili v nedeljo. Ekipa A se bo ob 9:00 na domačem igrišču udarila z NK Ihan-Domžale, medtem ko bo ekipa B prav tako doma gostila moštvo ND Slovan. Srečanje se bo začelo ob 11:00.

Tudi selekcija U12 se bo predstavila z dvema ekipama. Moštvo A bo v 3. kolu gostovalo pri NK Interblock. Srečanje bo v soboto, 13. 9. ob 12:00 na igrišču na Ježici. Ekipa B pa se odpravlja nekoliko dlje, saj bodo na Dolenjskem igrali proti NK Šentjernej. Ekipi bosta na igrišče stopili v soboto ob 13:00.

Še ena ekipa se bo srečala z vrstniki s Kodeljevega. Na igrišča ŠPL-ja prihaja ekipa ND Slovan U11. Varovanci Boštjana Oblaka se bodo na domačem igrišču predstavili v soboto, 13. 9. zjutraj. Tekma NK Bravo – ND Slovan se bo pričela ob 9:00.

Oba turnirja U10, ki bi morala biti odigrana ta konec tedna, sta bila zaradi slabega vremena in razmočenih igrišč prestavljena.

S. F.
Foto: Darjo Zrimšek
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI