16.9.2014

FOTO: U12 B do prve zmage v sezoni

Selekcija U12 je v zadnjem prvenstvenem kolu odigrala samo eno tekmo, od delegiranih dveh. Ekipa B je gostovala na Ježici pri Interblocku in po dobri predstavi nasprotnike premagala z 2:1. Srečanje med ekipo U12 A in NK Šentjernej in še nekaj drugih tekem mlajših selekcij je bilo odpovedanih zaradi obilnih padavin. Spodaj si oglejte fotogalerijo, ki je nastala na tekmi proti NK Interblock.
 

U12: MLAJŠI DEČKI U12, SKUPINA 1, 3. KOLO

NK Interblock - NK Bravo Publikum B 1:2

Trener Matej Škrbec je po srečanju povedal: ''Tekmo proti zahtevnemu nasprotniku smo začeli precej neodločno. Bili smo premalo agresivni in stali daleč od nasprotnika, zato je ekipa Interblocka prevzela pobudo in z globinskimi žogami skozi sredino igrišča prelahko prihajala do zaključkov. V eni od akcij so tudi uspešno zaključili in povedli z 1:0. Po 10 minutah smo zbistrili glave, postali bolj agresivni in v naslednjih 50 minutah smo gledali povsem prerojeno našo ekipo, ki je s kombinatorno igro prihajala do zaključnih situacij. Spremljali smo predvsem igro pred nasprotnikovimi vrati in iz dveh priložnosti tudi zadeli za zmago z 2:1. Nekaj težav smo imeli le, ko so nasprotnikovi igralci z dolgimi žogami krenili v proti napade, vendar gostje niso več zadeli. Tekma je bila lepa za oči, vendar nas čaka še veliko dela.''

Ekipa U12 A ni odpotovala na Dolenjsko k NK Šentjernej zaradi ogromne količine dežja, ki je povsem razmočilo igrišče. Enaka usoda je pričakala tudi ekipe: U14 proti NK Olimpija, U11 proti ND Slovan in U10, turnirček skupine 3.

S. F.
Foto: Martin Rigler

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI