23.9.2014

Tokrat brez mladincev in kadetov, Selekcija U15 nadaljuje zmagoviti niz

V preteklem vikendu mladinci in kadeti v državni ligi niso imeli tekem, zato pa so bile aktivne prav vse selekcije od U17B navzdol. Kako so potekale tekme in kakšne so bile izjave trenerjev po tekmah si lahko preberete v spodnjem članku oziroma poročilu.
 

U17B: 2. SKL (Zahod)

ND Slovan U17 : NK Ivančna Gorica U17B 0:1 (0:1)

Trener Primož Zver je takole opisal potek tekme, ki se je končala z zmago nad ekipo kadetske ekipe ND SLOVAN:
"Dobro smo odprli 1. polčas in si takoj priigrali nekaj lepih situacij za zadetek. Iz ene od teh smo tudi zadeli in povedli. V nadaljevanju polčasa smo poskušali še doseči kakšen zadetek, vendar nam ni uspelo.
V 2.polčasu nas je zelo vroče vreme nekoliko uspavalo, čeprav smo se trudili in dogovorili, da se bomo začeli branit že visoko na nasprotnikovi polovici, nam to ni popolnoma uspelo. Do konca je prevladovala raztrgana in nepovezana igra z obeh strani. Domači so poskušali z nekaj akcijami, predvsem iz prekinitev ogroziti naša vrata, vendar se rezultat na našo srečo ni spremenil.

Čestitke fantom za zmago in upam, da bomo do naslednje tekme še dvignili nivo naše igre."


U15: U15-zahod, 8. kolo

NK Bravo Publikum : NK NOGA Britof 3:0 (2:0)
Trontelj 10., Kolobarič  13., Jusufagič 65.
Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.
 
Niz neporaženosti ekipe U15 se nadaljuje tudi po 8. odigranem kolu, trener Darjan Šuštar, pa je po novi zmagi povedal: Zadovoljni smo, da se je težko gostovanje končalo v našo korist. Namreč, na igrišču dimenzij, katerih nismo najbolj vajeni nas je pričakala izjemno srčna, agresivna in nepopustljiva domača ekipa. Na srečo so naši fantje že po 13 minutah vodili z 2:0. Sicer smo tekmo dokaj dobro kontrolirali, kljub temu pa so domači vedno po malem pretili s svojo direktno igro proti golu. V naši ekipi je bilo čutiti nekaj nepotrebne nervoze, ki pa je izginila v drugem delu, ko je tudi kombinatornost malce bolje stekla. V drugem polčasu bi lahko zabili še kakšen zadetek več, prav tako pa bi ga lahko in situacije ali dveh dobili. Rezultat je dober, vzeli smo tisto, po kar smo prišli in gremo iz tekme v tekmo naprej. Čestitke našim za zmago, staršem za »dobro navijaško formo« in pa domači ekipi, ki je mene osebno zelo pozitivno presenetila s prtistopom in odigranim.
 
 

U13:MNZ Ljubljana, 4. Kolo

NK Bravo Publikum A : NK Krka Šentjernej 0:2
NK Bravo Publikum B : NK Komenda 7:0

Izjavo po tekmi, ki se je končala z visoko zmago nogometašev Brava je podal trener Rok Cizelj: Odpravili smo se v Komendo odigrat tekmo 4. kroga. Menim, da smo bili od prve do zadnje minute boljši nasprotnik. V uvodnih minutah smo bili sicer malo nemirni in zato nezbrani pri sprejemih. Ko so fantje videli, da lahko igrajo se je dvignila tudi njihova samozavest. Od takrat naprej so izpeljali kar nekaj lepih akcij, ki so bile plod sodelovanja vseh igralcev. Klub temu, da se moramo osredotočati predvsem nase in ne na igro nasprotnika bi rad izpostavil reakcijo igralcev na to, da nas je nasprotnik pokrival 1:1 globoko na naši polovici igrišča. Uspeli so se odzvati pravilno, našli pravo rešitev in tako kar nekajkrat izigrati igralce Komende. Vesel sem tudi tega, da je večina marljivo delala tako v napadu kot tudi v obrambi. Tisti, ki tega niso počeli vedo kdo so in bodo morali to že na naslednji tekmi popraviti. Tako kot v 2. krogu so nam zaradi odsotnosti nekaterih igralcev tudi tokrat na pomoč priskočili fantje iz U12 in se ponovno zelo dobro odrezali.


U12:MNZ Ljubljana, 4. Kolo

NK Bravo Publikum A : NK Ihan Domžale  4:0
NK Bravo Publikum B : NK Krka NŠ Lev 4:1

Uspešen vikend za selekcijo U12, ki se je končal z dvema zmagama, je pokomentiral trener Škrbec: Ta vikend je bil za ekipo U12 zelo uspešen. Najprej v rezultatskem smislu, kajti prvo tekmo smo zmagali 4:0, drugo pa z 4:1. Po mojem mnenju bi sicer lahko zadeli še nekaj večkrat. Uspešno smo tudi nadgradili našo igro in na lep gledljiv način prihajali do zaključnih situacij. Seveda idealno ni bilo in bo potrebno še veliko treninga, saj bi lahko do zaključka prihajali še veliko bolj enostavno kot smo sedaj, vendar vidi se, da ekipa lepo napreduje.  Za konec bi pa še rad pohvalil igralce in starše obeh naših ekip, kajti lepo je, da si vzamete čas in pridete na tekmo malo prej ali ostanete nekaj minut po njej, ter med tekmo naše ekipe spodbujate svoje soigralce.
 

U11:MNZ Ljubljana, 3. Kolo

 
Trener Boštjan Oblak je o tekmi povedal sledeče: V petek popoldan smo se odpravili na tekmo v Radomlje, kjer smo odigrali 4 tekme po sistemu tekmovanja U11, fantje so prikazali veliko željo in borbenost, vendar nam tokrat sreča ni bila naklonjena, čeprav smo bili večino časa na obeh igriščih boljši nasprotnik, nam je težave povzročala predvsem realizacija ustvarjenih priložnosti. Fantom lahko čestitam za prikazano, hkrati pa bo potrebno še veliko dela na treningih, da bomo osvojili želeno znanje, ter ga prenesli na tekmo.


U10: MNZ Ljubljana, 1. Kolo


Skupina U10 je odigrala svoj prvi turnir v letošnji sezoni, kaj se dogajalo na igriščih pa je povzel trener Rok Cizelj: Odpravili smo se v Dragomer kjer smo odigrali turnir, ki je bil prejšnji konec tedna prestavljen zaradi obilnih padavin. Igrišče se še vedno ni povsem posušilo zato pogoji za igro niso bili najboljši. So pa bili enaki za vse. Na prvih dveh tekmah smo pokazali pravo mero hrabrosti in se enakovredno kosali z nasprotniki. Imeli smo tudi kar nekaj priložnosti za gol, ki pa jih žal nismo vseh izkoristili. Na tretji tekmi je malo popustila zbranost, kar so domačini do dobra izkoristili in bili resnično boljša ekipa na igrišču. Časa za počitek ne bo veliko. Čez teden imamo nove treninge na katerih bomo poskušali odpraviti pomanjkljivosti in še izboljšati dobre stvari. Ob koncu tedna pa nas že čaka nov turniček. Tokrat se bomo odpravili v Ribnico.
 

U9: MNZ Ljubljana, 2. Kolo


Trener Boštjan Oblak se je tokrat s fanti odpravil v Kočevje: V nedeljo smo se na lep jesenski dan odpravili na naše najdaljše gostovanje v Kočevje, kjer smo odigrali tri tekme in pokazali nekaj res lepih nogometnih predstav in potez, fantom lahko čestitam za borbenost in za prikazano, hkrati pa naj še naprej pridno trenirajo in naj uživajo v nogometu.

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI