16.10.2014

NK Bravo s 13 reprezentanti

V sredo so bile ekipa starejših selekcij kar precej okrnjene na treningih. A tokrat so lahko za nekatere odsotnosti trenerji veseli, saj so nekateri njihovi igralci odsotni zaradi reprezentančnih akcij. V Kranju in Domžalah je bil organiziran trening v okviru mladinskega nogometnega centra NZS, kjer sta selektorja reprezentanc U15 in U19 preverila trenutno pripravljenost izbranih nogometašev. V reprezentanci U16 pa je prejšnji teden Jaka Bijol odigral dve prijateljski temi proti Srbiji.

Selektorja Borut Jarc (U15) in Primož Gliha (U19) sta na treningih potencialnih reprezentantov preverila trenutno stanje nogometašev, ki sta jih poklicala na trening v sklopu mladinskega nogometnega centra NZS. Na 2 in pol urni vadbi so fantje pokazali svoje znanje v upanju, da jih selektorja pokličeta v izbrani reprezentanci za prihodnje reprezentančne akcije.

Prejšnji teden pa je na dveh prijateljskih tekmah proti Srbiji nastopil tudi Jaka Bijol. Naš kadet je  na prvi tekmi, ko je bil rezultat 1:1 odigral en polčas, na drugi tekmi pa je vstopil v igro v zadnjem delu srečanja, ki ga izbrana vrsta Dušana Kosiča dobila s 5:2.
 

Seznam  reprezentantov iz NK Bravo:  

U19 (l. 1996, 1997) - rep. U19
David Škrbec
Dejan Vokič
Marko Klemenčič

U17 (l .1998) - rep. U17
Sandi Ogrinec
Kevin Žižek
Igor Vekič

U16 (l. 1999) – rep. U16
Jaka Bijol


U15 (2000) – rep. U15
Jan Zalar
Dario Kolobarič
Žan Trontelj
Dušan Stojinovič
Demirel Jusufagič
Almin Kurtovič

S. F.

Foto: Anton Škrbec

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI