20.10.2014

AŠK Bravo povozili Litijo

Ekipa AŠK Bravo je tokratno domačo tekmo še drugič v tej sezoni odigrala v športnem parku Radomlje. Gostili NK Litijo in ji že v 1. polčasu nasuli tri gole. Po 56. minutah igre je bilo že 5:0. Nato je koncentracija v igri nekoliko splahnela in končni rezultat je bil 5:2. Ekipo AŠK Bravo ta teden čakajo kar tri tekme. 

Člani: Regionalna ljubljanska liga, 8. kolo

AŠK Bravo – NK Litija 5:2 (3:0)
Zajc 2., Salaj 13., Tratnik 44., Kerić 54. Marinovič 56 (11-m); Bendra 68., Jovanovič 81.  

Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.

Trener Boštjan Kreft je po tekmo povedal: ''Po težki tekmi, ki smo jo odigrali proti Brinju smo Litijo gostili v Radomljah. Tekmo smo zelo dobro začeli in zadeli že takoj na začetku! Fantje so odigrali zelo dobro tekmo in zmagali s 5:2. Časa za veselje pa ni, saj nas že v ponedeljek čaka tekma proti Univerzi  Maribora, v sredo pokalna tekma proti ND Slovanu in v soboto gostovanje v Jevnici.''

V ponedeljek nogometaše reprezentance Univerze v Ljubljani čaka povratni obračun proti kolegom z Univerze v Mariboru. Spomladanski obračun v Ljudskem vrtu se je končal z remijem, kako bo tokrat pa si lahko ogledate na stadionu Kodeljevo. Srečanje se bo začelo v ponedeljek, 20. oktobra ob 15:30.

Vsi prisrčno vabljeni na zanimivo nogometno  druženje.  
 


S. F.

Foto: Martin Rigler

Letak: Univerza v Ljubljani

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI