23.10.2014

Tokrat Ljubljančani boljši za dva gola

Na prvi ponovitvi univerzitetnega nogometnega derbija sta se reprezentanci ljubljanske in mariborske Univerze pomerili na Kodeljevem. Tudi tokrat se je redni del srečanja končal z neodločenih 1:1, a nato so bili ob izvajanju 11-metrovk  predstavniki Univerze v Ljubljane boljši in na koncu slavili s 5:3.
 

 

2. univerzitetni nogometni derbi:

Univerza v Ljubljani – Univerza v Mariboru 1:1(5:3*)
* po izvajanju 11-m
 

Tudi na drugem obračunu med največjim  univerzama v Sloveniji je bilo zelo izenačeno. Obe reprezentanci sta pokazali obilo lepih nogometnih potez, vsaka ekipa pa je v rednem delu srečanja dosegla po en zadetek.  Tudi tokrat sta bila prisotna oba rektorja univerz , prof. dr. Ivan Svetlik, rektor Univerze v Ljubljani, in prof. dr. Danijel Rebolj, rektor Univerze v Mariboru.

 

Obe ekipi sta se po koncu rednega dela odločili, da bomo na drugi medsebojni tekmi prišli do zmagovalca. Tako smo spremljali streli iz 11-metrov. Bolj natančni so bili nogometaši Univerze v Ljubljani, ki so slavili s 5:3.

 

Glede na dober odziv obeh reprezentanc in vseh navijačev si nadejamo, da bo univerzitetni nogometni derbi tudi v prihodnjem letu povezal obe univerzi.

 

S. F.
Foto: Rok Cizelj

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI