31.10.2014

Kadeti in mladinci na derbi proti Domžalam

Zaradi praznika spomina na mrtve, bo večina tekem odigranih v nedeljo, 2. novembra. Tokrat bo glavna pozornost usmerjena na derbi 1. SML in 1. SKL, ko se bosta na ŠPL-ju merila NK Bravo in NK Domžale. Ekipa U17 B gostuje pri Radomljah, starejši dečki pa odhajajo v Bilje na Primorsko. Ekipi U14 in U13 B bosta gostili  NK Mirna-Trebnje oz. Belo krajino na Belinki. Ekipa U12 A gostuje in sicer igra proti NK Svoboda Kisovec. 

Ekipa AŠK Bravo je tekmo tega tedna odigrala že pred vikendom. V četrtek so se pomerili na zaostali tekmi 1. kolo proti NK Svoboda Ljubljana. Na Viču pa tekme niso dokončali, ker je bila tekma zaradi teme prekinjena v 78. minuti.
Tekmo 10. kola Regionalne ljubljanske lige pa bodo odigrali na gostovanju v Ihanu. Proti ekipi NK Ihan bodo nastopili v soboto, 8. novembra ob 14:00.

Kadete in mladince v tem tednu čakata še dve zahtevni tekmi. Potem ko so v torek gostovali v Novo Gorici, jih v nedeljo čaka derbi na domačem igrišču ŠPL-ja proti NK Domžale. Še posebej kadeti bodo imeli zahtevno delo, saj v goste prihaja vodilna ekipa. Selekciji U17 se bosta pomerili v nedeljo, 2. novembra ob 11:00, mladinci pa bodo na igrišče stopili dve uri kasneje (13:00).

Ekipa U17 B, ki iz tekme v tekmo kaže boljše predstave, so bo tokrat odpravila v Radomlje, kjer se bodo v 11. kolu 2. SKL pomerili proti NK Radomlje. Srečanje se bo začelo v nedeljo, 2. novembra ob 12:00.

Starejši dečki bodo tokrat, že 12 zmago v prvenstvu iskali v Biljah. Varovanci trenerjev Darjana Šuštarja in Aljaža Gornika se bodo pomerili proti nogometni šoli Birsa&Matavž Bilje. Z željo, da v celotnem jesenskem delu prvenstva ostanejo neporaženi, bodo tekmo začeli v nedeljo, 2. novembra ob 14:00.

Ekipa U14  bo tokrat doma gostila dolenjsko ekipo NK Mirna-Trebnje. Srečanje bodo varovanci Blaža Škofa odigrali na Belinki, in sicer v nedeljo, 2. novembra ob 14:30.

Le nekaj ur prej pa bo igrišče na Belinki zasedeno s strani ekipe U13 B, ki se bo v 2. MNZ ligi za mlajše dečke pomerila proti NK Bela krajina. Srečanje se bo začelo ob 11:00. Ekipa U13 A je med tednom odigrala prijateljsko tekmo proti HNK Rijeka, ki so jo fantje trenerja Luke Anžurja dobili z 2:0. Proti istemu nasprotniku pa sta se merili tudi selekciji U12 in U11.

Kolegi z ekipe U12 A pa bodo v tem kolu odpotovali v Kisovec, kjer se bodo v 10. kolu preizkusili proti vrstnikom NK Svoboda. Srečanje se bo začelo v nedeljo, 2. novembra ob 11:00 v Kisovcu.

S. F. 

Foto: Eva Bizilj

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI