21.11.2014

Vsi doma, z izjemo U15

Tokrat bodo prvi ta konec tedna na igrišče stopili igralci selekcij U17 in U15. Slednji se odpravljajo na zadnje gostovanje v tem koledarskem letu. Starejši dečki se odpravljajo v Ajdovščino k ekipi, ki jim je dale enega od treh prejetih golov. Kadeti in mladinci se bodo srečali doma proti Rudarju iz Velenja, ekipa U17 B pa bo zadnjo tekmo jesenskega dela odigrala proti NK Škofja Loka.  Na ŠPL-ju bodo prav tako zadnjo tekmo 1. dela prvenstva odigrali igrali U14 proti vrstnikom iz Šmartnega.

Kadeti in mladinci so na prvem medsebojnem srečanju proti NK Rudar Velenje zabeležili polovičen izkupiček. Predvsem mladinci si želijo boljše tekme in več osvojenih točk kot na prvi tekmi. Kadeti bodo poskušali drugič zmagati, in sicer v soboto, 22. novembra. Tekma se bo na ŠPL-ju začela ob 11:00.  Mladinci bodo na isto igrišče stopili dve uri (13:00) pozneje.

Zadnjo tekmo jesenskega dela bo ekipa U15 odigrala v Ajdovščini. NK Vipava je zgolj ena od treh ekip v prvenstvu, ki je NK Bravo- U15 uspela zabiti gol. Tokrat bodo varovanci Darjana Šuštarja in Aljaža Gornika poskušali mrežo ohraniti nedotaknjeno in zmagati še 16. v prvenstvu. Tekma se bo v Ajdovščini začela v soboto, 22. novembra ob 11:00.

Ekipa Primoža Zvera bo zadnjo tekmo jesenskega dela odigrala na gostovanju v Škofji Loki. Čeprav bi morala ekipa U17 B to tekmo odigrali že pred tedni, jim je to preprečilo poplavljeno igrišče.  Tokrat se bo ekipa NK Ivančna Gorica v 2. SKL pomerila proti NK Škofja Loka v nedeljo, 23. novembra ob 11:30.

Ekipa U14 bo prestavljeno tekmo 10. kola v 2. MNZ ligi starejših dečkov odigrala na domačem igrišču proti NK Šmartno. Gleda na stanje na lestvici varovanci trenerja Blaža Škofa ne bi smeli imeti težav, saj se bodo pomerili proti predzadnji ekipi lige. Tekma na domačem ŠPL-ju se bo začela v nedeljo, 23. novembra ob 10:00.

S. F.
Anton Škrbec  

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI