24.11.2014

U15 potrdili naslov, kadeti zabili 10 golov

Ekipi U15 in U17 B sta odigrali zadnji tekmi jesenskega dela prvenstva. Oboji so na gostovanju slavili. Odlični starejši dečki so proti NK Vipava Ajdovščina zmagali s 4:1 in imajo pred spomladanskim delom prvenstva 9 točk prednosti pred ostalimi. Kadeti so se izkazali proti NK Rudar Velenje, saj so s kar 10 goli razlike dosegli najvišjo zmago v sezoni. Močno zdesetkani mladinci so proti vrstnikom iz Velenje izgubili z 0:2. 
 

U19: 1. SML, 18. kolo,

NK Bravo Publikum – NK Rudar Velenje  0:2 (0:0)
Fatkič 65., Irman 89.
RK: Volčič 80. /NK Bravo


Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.

Trener Aleš Arnol ima še naprej precej težav s sestavo svoje ekipa, saj ima precej poškodovanih in odsotnih igralcev. To je tudi glavni razlog za nekoliko slabšo predstavo proti NK Rudar Velenje.''Za nami je 18. kolo, katerega smo odigrali  po daljšem premoru. Tekmo smo odigrali močno oslabljeni, saj smo zaradi prepovedi igranja in poškodb na igrišče poslali povsem spremenjeno enajsterico. Poleg številnih posameznikov, ki so bili odsotni zaradi poškodb ali prepovedi igranja, je kar nekaj igralcev moralo zamenjati svoja igralna mesta, kar se je v igri seveda poznalo.''
 
''Kljub omenjenim težavam ne moramo biti zadovoljni s predstavo, saj smo tekmo odigrali na bistveno nižjem nivoju kot v preteklih srečanjih. V polju smo dominirali v posesti, a nismo našli poti skozi zgoščeno postavljeno obrambo nasprotnikov in preredko ogrožali vrata nasprotnikov. Na novo sestavljena obrambna linija je delovala dobro ob hitrih prehodih nasprotnika po odvzeti žogi, tako, da smo tekmo kontrolirali. V drugem delu, smo tik pred prejetim zadetkom zapravili 100% priložnost in po redki akciji nasprotnikov prejeli zadetek, ki je ključno spreobrnil potek srečanja. Škoda izgubljenih točk, a kljub dejstvu, da bi se tekma lahko obrnila povsem drugače, jih ne smemo objokovati, saj smo pokazali premalo za kaj več,'' je končno oceno srečanja podal trener Arnol.

''Zaradi številnih prestavljenih tekem nas do konca čakajo še tri zaostala srečanja v katerih se nam ponuja možnost za lepo uvrstitev in dobro izhodišče v spomladanskem delu prvenstva. Vse seveda pod pogojem, da v naslednjih tekmah, v katerih bomo kot kaže nastopili bistveno bolj kompletni, ponovno prikažemo tisto česar smo sposobni,'' je pred zaključkom jesenskega dela prvenstva optimističen Aleš Arnol.  
 

U17: 1. SKL, 18. kolo,

NK Bravo Publikum – NK Rudar Velenje  10:0 (1:0)
Rozman 6., Ogrinec 29., 80., Oman 31. (11-m), 69., Mandič 45., Bašič 60., 64., 78., Kurtovič 77. 
RK: Justin 65./ NK Rudar


Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.

Tokratno tekmo s varovanci Dejana Grabiča odigrali izjemno in zabeležili najvišjo zmago v letošnji sezoni pri starejših selekcijah. Rudarju so natresli kar 10 golov. "V soboto so bili naši fantje izjemno strelsko razpoloženi. Velike čestitke vsem našim igralcem. Kljub veliko doseženim zadetkom sem fantom povedal, da to še zdaleč ni bila naša najboljša letošnja tekma. Boljši moramo biti v malenkostih in osnovah, kot so sprejem, podaja, gibanje brez žoge ...'' je bil kljub visoki zmagi previden trener.

''Tudi Tim Oman je po dolgih mesecih dobil pravico nastopa na tekmi in zelo uspešno debitiral za naš klub,'' je novinca pohvalil trener Grabič.   
 

U15: U15-zahod, 16. kolo,

NK Vipava Ajdovščina - NK Bravo Publikum  1:4 (1:3)
Kolobarič 2., 71., Živkovič 29., Pavlič 31.; Trošt 10.

Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.

LESTVICA U15-zahod po jesenskem delu prvenstva.
Ekipa NK Bravo Publikum  je jesenski del prvenstva končala prepričljivo na 1. mestu.

Ekipa U15 je jesenski del prvenstva zaključila v slogu predstav te sezone. V 16. kolu so zmagali še 15. in si tako pred pomladjo nabrali zalogo 9 točk prednosti. ''V soboto smo odigrali še zadnjo tekmo jesenskega dela prvenstva. Fantje so izpolnili zastavljeni cilj, saj so prvi del prvenstva zaključili z zmago. Še enkrat več se je pokazalo dejstvo, da smo ekipno izjemno močni, saj smo nastopili v popolnoma spremenjeni začetni enajsterici, tako v imenskem kot pozicijskem smislu. Prav to pa je ključ do trenutnega stanja na lestvici,'' je fante U15 pohvalili trener Aljaž Gornik.

''Čestitke vsem fantom za izjemno uspešen jesenski del prvenstva. Samo fantje, trenerji in starši vemo koliko truda in strokovnega dela je bilo potrebno vložiti v naše delo. Menim, da smo prav vsak konec tedna z veseljem gledali lestvico in predstave naših fantov na igrišču. Če kdo misli, da so rezultati in predstave na igrišču samoumevne, je v hudi zmoti. Trenutno stanje je posledica dela dveh najboljših trenerjev, dvaindvajsetih najboljših igralcev, njihovih staršev in klubske strukture,'' je prav vse deležnike ekipe U15 hvalili trener Gornik.  

''Seveda se prav vsi zavedamo svoje odgovornosti, zato s polno paro delamo naprej, da bomo lahko v prihodnosti vsi skupaj še naprej napredovali na vseh življenjskih področjih. Tu ne gre le za nogomet, ki je del našega življenja, ampak za našo ustvarjalnost, uživanje in ljubezen do tega, kar počnemo v življenju ...'' je z nekoliko širšega gledišča zaključil Aljaž Gornik.   


U17B: 2. SKL, prestavljena tekma 12. kola

NK Škofja Loka - NK Ivančna Gorica 1:2 (0:2)
Kolenovič 41.; Kralj14., 22.

Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.

LESTVICA 2. SKL po jesenskem delu prvenstva.
Ekipa NK Ivančna Gorica (NK Bravo B) je prvi del prvenstva končala na

''V zadnjem kolu jesenskega dela smo gostovali v Škofji Loki. V prvem polčasu smo prevladovali na igrišču in bili boljši nasprotnik, kar je privedlo do vodstva z dvema zadetkoma razlike. Skozi ves 1. polčas smo nadzirali dogajanje na igrišču, tako da vodstvo ni bilo niti malo ogroženo. Vendar pa smo takoj v začetku 2. polčasa prejeli zadetek in tako tekmo naredili razburljivo. Domačini so močno pritisnili proti našim vratom, ampak je obramba zdržala njihov nalet,'' je razburljivih 70. minut v Škofji Loki opisal trener Primož Zver.

V nadaljevanju tekme se je NK Ivančna Gorica vzpostavila  ravnovesje in tekmo mirno pripeljala do konca. ''V zadnji 20 minutah tekme smo vzpostavili ravnovesje in nismo dopustili domačinom, da bi si priigrali še kakšno priložnost za zadetek, mi pa smo si v tem obdobju priigrali dve lepi priložnosti za potrditev zmage, vendar ju nismo realizirali. Na koncu zaslužena zmaga, saj smo bili večji del tekme boljši nasprotnik.  Fantje so resnično ''odgarali'' to tekmo, za kar so bili tudi na koncu tudi nagrajeni.''

''Zato vse čestitke za tole predstavo,'' je svoje varovance pohvalil Primož Zver.

S. F.
Foto: Darjo Zrimšek

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI