19.1.2015

FOTO: U12 in U13 uspešni v zimski ligi

Nogometaši selekcije U13 in U12 sta odigrali prve prvenstvene tekme v letu 2015. Obe ekipi se merita v zimski ligi, ekipa U13 kar na dveh različnih lokacijah. Vse ekipe so se predstavile v dobri luči, saj so varovanci trenerja Anžurja slavili na treh tekmah, še več, v napadu so bili zelo razpoloženi, v obrambi pa niso prejeli niti enega gola. Ekipa U12, ki igra proti leto starejšim nogometašem je morala priznati premoč NK Olimpija.  

Trener Luka Anžur je po prvem tekmovalnem tednu v novem letu povedal: ''Selekcija U13 tudi v letošnjem letu nadaljuje z všečnimi predstavami. Po zelo dobrem delovnem tednu, ko so fantje zagnano oddelali kar pet treningov, smo dobro pripravljeni pričakali nove tekme v zimski ligi v Radomljah in na Ježici.''


Zimska liga Radomlje, 6. kolo:

NK Bravo A – NK Radomlje 6:0
NK Bravo A – NK Vir 11:0

''Prvi tekmi smo v soboto zjutraj odigrali proti domači ekipi, NK Radomlje U12 in ekipi iz NK Vir. Našo ekipo je krasila dinamična in kombinatorna igra z veliko priložnostmi. Ker je bila tudi realizacija na zadovoljivi ravni smo Radomljane premagali s 6:0, sosede iz Vira pa z 11:0,'' je tekmi v Radomljah z zadovoljstvom opisal trener Anžur.
 

Zimska liga Ježica, 6. kolo:

NK Bravo A – NK Vrhnika 11:0
NK Bravo B – NK Olimpija 0:3

''Tudi tekma na Ježici proti ekipi iz Vrhnike se je odvijala po podobnem scenariju. Dobro smo izkoriščali odprto igro nasprotnika in z globinskimi podajami ali s samostojnimi prodori učinkovito polnili nasprotnikovo mrežo,'' je tekmo proti NK Vrhnika videl trener.

''Že naslednjo soboto bodo na sporedu nove tekme tako v Radomljah, kot tudi na Ježici. In prav na Ježici se nam obeta pravi sosedski derbi, saj nam bo nasproti stala ekipa iz Ilirije,'' je s pogledom v prihodnji teden zaključil Luka Anžur.

S. F.

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI