23.2.2015

FOTO: Pravi strelski trening

Ponedeljkovo dopoldne so nogometaši selekcije U15 znova preživeli na zelenicah akademije Bolton FC. Tokrat je fante prevzel vodja starejših selekcij Bolton FC Nick Spooner. V uri in pol so nogometaši opravili tehnično-taktično trening z zanimivimi vajami. Nekaj izsekov treninga si boste lahko ogledali v priloženem videu.

Trener Darjan Šuštar je predstavil dogajanje na treningu pod vodstvo vodje starejših selekcij mladinskega programa Boltona Nicka Spoonerja. ''Trening je bil tehnično-taktične narave. Ogrevalni del treninga je vodila kondicijska trenerka višjih selekcij Botlon FC, kar je še en pokazatelj razsežnosti njihove akademije.''

''Glavni del treninga je bil sestavljen iz zelo zanimive vaje iz situacijske tehnike z zaključkom, kjer smo lahko videli, da imajo naši igralci še ogromno pomanjkljivosti in hkrati rezerv. Sledila je igralna oblika na zelo plitkem prostoru, s poudarkom čim večkrat ustreliti proti golu. Na kratko bi lahko rekli, da smo imeli pravi strelski trening,'' je glavni del opisal trener Šuštar.

''Organizacija in vsebina treninga je bila zelo zanimiva, dinamična in intenzivna. Bolj je šel trening h koncu, bolj so fantje uživali in kakovostneje izvajali naložene naloge,'' je dejal trener Darjan Šuštar.

Zadnja tekma nogometaše selekcije U15 čaka ob 18:30, ko bodo igrali pod reflektorji akademije v Boltonu. ''Popoldne nas čaka tekma proti vrstnikom ekipe iz bližnjega Rochdela. To tekmo želimo odigrati tako, da pred odhodom iz Boltona pustimo kar se da dober  vtis.''


Povzetek treninga:
 
 

Srečko Ferlež
Foto: Srečko Ferlež

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI