23.2.2015

Visoka zmaga proti Rochdale FC

Zadnji dan delovnega obiska v Boltonu je ekipa U15 odigrala večerno tekmo proti Rochdale FC. V tradicionalnem angleškem vremenu – dež, mraz in veter – so varovanci Darjana Šuštarja in Aljaža Gornika prikazali dobro igro in nasprotnika premagali s 7:1. Fantje so pokazali veliko želje in borbenosti na igrišču in tako pozitivno zaključili nepozabno izkušnjo v Angliji.   
 

Prijateljska tekma, Bolton: 

NK Bravo Publikum - Rochdale FC 7:1 (3:0)

Trontelj, 2x. Kolobarič, 2x Vidič, Kurtovič, Mahič


Trener Aljaž Gornik je po visoki zmagi proti ekipi Rochdale FC povedal: ''Odigrali smo zadnjo tekmo na pripravah v Boltonu. Veseli smo, da so igralci svoje izkušnje iz preteklih tekem tokrat obrnili sebi v prid. To pomeni, da so dojeli, da morajo igrati bistveno hitreje in agresivnejše. Že takoj na začetku tekme so naši nogometaši pritisnili na nasprotnika. Učinkoviti so bili v fazi branjena, saj so na nasprotnika pritiskali globoko na njihovi polovici. Plod tega so bile odvzete žoge, ki so nam omogočali hiter prehod v napad.''

''Imeli smo veliko priložnosti, ki bi jih morali bolje izkoristiti. Prvi polčas se je končal le s 3:0. Ob polčasu smo opravili nekatere menjave, kar se nam je v igri oobrestovalo. Dosegli smo še štiri zadetke in tako zasluženo zmagali s 7:1. Žal nam je lahko samo prejetega gola, ki je bil dosežen v zadnji minuti tekme,'' je zaključil Aljaž Gornik.

Trener Darjan Šuštar je temu dodal: ''Veseli smo, da se je naše gostovanje v Boltonu končalo pozitivno, z zmago. Na ta način smo ohranili dobro vzdušje v ekipi. To je bila za nas vsekakor velika, zanimiva in lepa izkušnje.''

''Tekme, ki smo jih odigrali v Boltonu so za vse nas dragocena izkušnja. Upamo, da jih bomo izkoristili v nadaljevanju sezone, tako v prvenstvu, v pokalnem tekmovanju kot tudi na prihajajočih mednarodnih turnirjih,'' je ob koncu priprav povedal Aljaž Gornik.
 
Srečko Ferlež
Foto: Srečko Ferlež
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI