26.3.2015

Starejši dečki prvič oddali vse tri točke

Nogometaši NK Bravo U15 so na prvih 16 tekmah letošnje sezone v državnem prvenstvu nanizali 15 zmag in remi. Neodločeno so jeseni igrali zgolj proti NOGA Triglav, ki je bil prvi nasprotnik v 2. delu sezone. Triglavani so postali prva slovenska ekipa, ki je uspela ugnati starejše dečke NK Bravo v tej sezoni. Bilo je 1:2.


U15, U15-zahod, 17. kolo,

NK Bravo – NOGA Triglav 1:2 (1:1)
Ristov 35.; Jagodic 23., Nosan 38.
 
Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.

V svojem slogu je tudi ob prvem porazu svoje ekipe letos trener Darjan Šuštar tekmo ocenil povsem realno: ''V 17. kolu prvenstva smo doživeli prvi poraz. Popolnoma zaslužen, saj je bil nasprotnik boljši, zabil je namreč več golov kot mi.''

''Tekmo smo sicer odprli dobro, vendar nismo znali zadržati iniciative in tako se je nasprotnik pobral ter bil v drugi polovici prvega polčasa več pri žogi ter nas popolnoma onemogočil. V naši ekipi je bilo premalo razpoloženih igralcev, nismo se znali dvigniti. Edina pozitivna stvar v naši igri v prvem delu je bil izredno lep izenačujoči gol v zadnji minuti po uigrani prekinitvi,'' je prvi polčas videl trener Šuštar in pohvalil gol Martina Ristova.
 
''V drugi del smo startali občutno močneje in bolj odločno, zdelo se je, da bomo prevladali, žal pa nismo dosegli gola iz priložnosti, ko je težje zgrešiti kot zadeti. Sledila je kazen, dve minuti pred iztekom igralnega časa. Gostom lahko samo čestitamo za zasluženo zmago,'' je v duhu fair playja razložil Darjan Šuštar.
 
''Porazi so sestavni del nogometa, športa in konec koncev življenja in sedaj je bistveno, kako bomo odreagirali v nedeljo proti NK Interblock. Včerajšnja tekma je dala vedeti, da nismo vsemogočni in da smo premagljivi. Ker pa smo še vedno najboljša ekipa daleč naokoli, bomo znali iz tega potegniti maksimum in se zagotovo dvignili tudi v rezultatskem smislu,'' je pozitivno po prvem porazu razmišljal trener Šuštar.
 
''Glave gor, gremo dalje!!!''
 
S. F.
Foto: Darjo Zrimšek
 
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI