28.3.2015

Skoraj vsa prvenstva odprta tudi spomladi

Zadnji konec tedna v marcu so s spomladanskim delom prvenstva začele že skoraj vse ekipe NK Bravo. Po pokalnem tekmovanju prejšnji konec tedna AŠK Bravo tokrat čaka tekma 12. kola Regionalne lige proti Svobodi. Kadeti in mladici tokrat doma gostijo vrstnike NK Šampion, ekipa U17 B pa bo v Ivančni Gorici igrala proti NK Šenčur. Ekipa U15 pa bo drugo spomladansko tekmo odigrala na Ježici proti NK Interblock. Ekipe U12, U13 in U14 so bile v prvem kolu leta 2015 polično uspešne.   
 
V sobotnem delu zadnjega konca tedna v marcu so tekme odigrali nogometaši selekcij U12, U13 in U14.
 
U14: NK Mirna - NK Bravo 4:2 (1:0)
U13 B: NK Bela krajina - NK Bravo   2:3
U13 A: NK Bravo A - NK Radomlje 4:1
U12: NK Bravo - NK Radomlje 1:3
 
Starejše selekcije pa se bodo merili na nedeljskih preizkušnjah:

Ob 11:00 bosta nedeljsko nogometno dogajanje na ŠPL-ju otvorili ekipi AŠK Bravo in ekipa U17. Člani se bodo po uspešni uvrstitvi v polfinale pokala MNZ Ljubljana doma pomerili proti NK Svoboda Ljubljana, ki so jo v jesenskem delu prvenstva premagali s 3:0. Tekma bo odigrana na glavnem igrišču ŠPL-ja.
 
Istočasno bodo začeli tudi kadeti, ki se bodo merili v 21. kolu 1. SKL proti NK Šampion iz Celja. Dve uri kasneje (13:00) bodo na igrišče ŠPL-ja stopili mladinci, ki bodo poskušali vknjižiti še drugo zmago v spomladanskem delu prvenstva.
 
Ekipa U17 B bo drugo tekmo v 2. SKL odigrala na domačem igrišču v Ivančni Gorici. Tokrat bodo gostili vrstnike NK Šenčur. Srečanje se bo začelo ob 14:30.
 
Točno opoldne pa bodo tekmo 18. kola odigrali starejši dečki. V ligi U15-zahod se bodo pomerili v gosteh na Ježici. Prvo zmago v spomladanskem delu prvenstva bodo lovili proti NK Interblock, ki trenutno zaseda 7. mesto v prvenstvu, naša ekipa pa jih je jeseni premagala s 3:0.
 
S. F.
Foto: Darjo Zrimšek

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI