16.4.2015

AŠK Bravo izpadel v polfinalu MNZ pokala

Nogometaši AŠK Bravo so igrali polfinalno pokalno tekmo MNZ Ljubljana na zelo vročem igrišču v Ivančni Gorici. Na tekmi smo videli več rdečih kartonov kot golov. Sodnik je na vsaki strani izključil dva igralca. NK Ivančna Gorica je zaključek tekme dočakala bolj umirjeno, saj so se v finale uvrstili z golom v 95. minuti srečanja. Bilo je 2:1 za NK Ivančna Gorica.

 
Člani, MNZ pokal, polfinale:

NK Ivančna Gorica – AŠK Bravo 2:1 (0:1)
Vrančič 22.; Bengez85. (11-m), Kongnyuy 95.


RK: Fortin, 63., Frlež 84./oba AŠK Bravo
RK: Arsić 41., Bwngez 88.


Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.

Po tekmi je spregovorili najizkušenejši nogometaš AŠK Bravo Blaž Škof: ''V 1. polčasu smo kontrolirali tekmo in z golom sredi polčasi naredili, kar je bilo potrebno. Nato pa v 2. polčasu, ko so morda nekateri pomislili, da je tekma že dobljena, smo izgubili vratarja, dosojena je bila11-metrovka, nato pa še njihov gol v izdihljajih tekme.  Moram reči, da smo si sami zakuhali takšen zaključek tekme in končni poraz proti NK Ivančna Gorica.''

Naslednjo tekmo bo ekipa AŠK Bravo odigral v sklopu 15. kola RLL. Tokrat se v soboto 18. aprila odpravljajo v Črnuče, k ekipi ND Črnuče, ki so jih v jesenskem delu prvenstva  premagali s 3:0. Tekma se bo pričela ob 15:00.

S. F.
Foto: Martin Rigler

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI