28.4.2015

Po odličnem začetku, sedaj odločilne tekme

To je izkupiček članske ekipe NK Bravo v spomladanskem delu Regionalnega ljubljanskega prvenstva. Tokrat so za najvišjim rezultatom letos, 10:0, deklasirali NK Bela krajina. Ekipa Boštjana Krefta je razliko naredila že v prvi polovici 1. polčasa in tako tekmo mirno pripeljala do konca. V ekipi AŠK Bravo je znova blestel Siniša Marinovič, ki je dosegel 4 gole in je z 20 najboljši strelec lige. 

 

Člani, Regionalno ljubljansko prvenstvo, 16. kolo,

AŠK Bravo – NK Bela krajina  10:0 (5:0)
Marinovič 13., 25., 48., 90., Cimprič 23., Fortin 41., Vrančič 44., Fras 44. (a.g.), Žnidaršič 82., Ibrakovič 87.,

Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.

Znova je na tekmi RLL blestel prvi napadalec ekipe Siniša Marinovič, ki je dosegel 4 zadetke in še povečal prednost na vrhu lestvice strelcev 4. lige. Sedaj je že pri 20 zadetkih. ''Zdi se mi, da se nas nasprotniki kar nekoliko ustrašijo in ne prikažejo kvalitetnih predstav. V spomladanskem delu  zmagujem z visoko razliko 5:0, 7:0, 10:0, kar je za ekipo lepa potrditev.''

''Sicer je NK Bela krajina želela igrali, a smo jih ustavili, jim zabili nekaj hitrih golov in tako se je njihova igra hitro razpadla. Razlog za našo dobro igro je gotovo ta, da smo sedaj skupaj več kot pol leta. S trenerjem se sedaj bolje poznamo, ve kaj lahko pričakuje od vsakega. Zna nas tudi odlično taktično postavi na igrišču ter nas na pravi način motivira,'' je razloge za tako dobre predstave navrgel Marinovič.

 Ekipi se je priključilo nekaj novih igralcev, med katerimi je Marinovič izpostavil Nina Pungerška. ''Nino je dodana vrednost naši ekipi, všeč mi je kot igralec. Je še mlad in se bo še lahko razvijal. Prav tako se vidi, da je šel skozi kvalitetno nogometno šolo, kar se mu pozna tako v tehničnem kot tudi taktične smislu.''

V naslednjem, 17. kolu RLL bo na sporedu derbi med 1. in 2. ekipo lige. AŠK Bravo odhaja na gostovanje k NK Arne Tabor. ''Za nas prihajajo sedaj pomembne tekme, saj se bomo pomerili proti neposrednemu  nasprotnikom za najvišja mesta v RLL. Če zmagamo naslednjo tekmo , bomo zelo blizu našemu glavnemu cilju,'' je jasen namen za prihodnjo tekmo predstavil Siniša Marinovič.

S. F.
Foto: Martin Rigler

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI