8.5.2015

Aktivni vsi najmlajši, starejši počivajo

Večji del tekem v tem tekmovalnem tednu bodo selekcije NK Bravo odigrale v gosteh. Izjemi sta U15 in U11. Prvi bodo gostili NK Domžale na derbiju prvenstva U15-zahod. Ekipa U17 B bo tokrat igrala doma proti NK Rudar Velenje. Ekipi U13 odhajata na Vrhniko in v Dob, ekipi U12 pa v Ihan in k ND Slovan. Ekipa U11 bo doma pričakala NK Dragomer, selekciji U10 in U9 pa odhajata na turnirčka. Prvi v Grosuplje, drugi v Črnuče.     

Ta konec tedna na igrišča ne bodo stopili nogometaši članov, kadetov in mladincev. Slednji ne igralo prvenstvenih tekem zaradi EP U17 v Bolgariji, kjer barve NK Bravo zastopajo trije igralci.

Ima pa ta teden ekipa U15 kar dvojni spored. V sredo so že z odliko opravili z gostovanjem v Novi Gorici, ko so slavili s 3:1, v soboto, 9. maja pa jih na domačem igrišču ŠPL-ja čaka obračun vodilnih ekip prvenstva U15-zahod. V goste prihajajo NK Domžale, ki v prvenstvu zaostajajo za 11 točk. Srečanje se bo začelo ob 11:00.

Ekipa U17 B se bo v novem prvenstvenem kolu v 2. SKL pomerili proti NK Rudar Trbovlje. Na domačem igrišču v Ivančni Gorici bodo tekmo proti Zasavcem odigrali v nedeljo, 10. maja ob 15:00.

Selekcija U13 ima tudi ta konec tedna dvojni program.  Ekipa A odhaja na Vrhniko, kjer se bodo v 17. kolu 1. MNZ lige mlajših dečkov pomerili proti vrstnikom. Tekma se bo pričela v soboto, 9. maja ob 10.00. Dve uri kasneje (12:00) pa bodo na igrišče na Dobu stopili nogometaši ekipe U13 B. Varovanci trenerja Luke Anžurja se bodo merili proti NK Dob in poskušali zmanjšati zaostanek za trenutno vodili ekipo  2. MNZ lige mlajših dečkov.

Tudi selekcija U12 bo imela v soboto dvojni razpored. Ekipa A se bo odpravila v Ihan, kjer se bodo proti domači ekipi pomerili ob 10:00. Ekipa B pa odhaja na Kodeljevo, kjer bodo igrali proti ND Slovan. Tekma se bo pričela ob 9:30.

Selekcija U11 bo v nedeljo, 10. maja odigrala novo tekmo. Ena redkih ekip bo ta konec tedna tekmo odigrala doma. V goste prihajajo nogometaši NK Dragomer Dolomiti. Tekma se bo začela ob 10:00.

Ekipa U10 B odhaja na turnirček v Grosuplje. Mladi nadobudneži, ki jih vodi trener Rok Cizelj, bodo z nastopi začeli v soboto ob 9:50.

Najmlajša tekmovalna selekcija  NK Bravo U9 tokrat odhaja v Črnuče, kjer bodo v soboto od 11:00 dalje igrali na turnirju proti vrstnikom iz okoliških klubov.    

S. F.
Foto: Darjo Zrimšek

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI