18.5.2015

FOTO: AŠK Bravo ugnal neposrednega tekmeca

Po tednu dni prvenstvenega premora so igralci AŠK Bravo znova postregli s kvalitetno predstavo, saj so v 18. kolu Regionalne ljubljanske lige s 3:0 ugnali neposrednega tekmeca za vrh NK Brinje Grosuplje. Vsi trije goli so podli v zadnjih 20 minutah tekme, a je kapetan Matevž Fortin po tekmi dejal, da AŠK niti za trenutek ni bil ogrožen. Ekipa še vedno spomladi ni prejela gola.

 
Člani, RLL, 18. kolo,

AŠK Bravo  - NK Brinje Grosuplje 3:0 (0:0)
Marinovič 71., Frelih77. Kerić 86.

Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.
 
Ekipa AŠK Bravo je vse tri gole dosegla po 71. minuti. Za pravi evrogol  je poskrbel Siniša Marinovič, ki je zadel izven kazenskega prostora, v 77. minuti pa je  svoj debitantski gol med člani dosegel David Frelih.  Omeniti je potrebno, da je David odigral sploh prvo tekmo za AŠK Bravo. Zadnji gol na srečanju je dosegal Samir Kerič.

Kapetan ekipa AŠK Bravo Matevž Fortin je po tekmi samozavestno razložil dogajanje na tekmi, kjer člani NK Bravo znova niso prejeli zadetka. ''Že pred tekmo smo vedeli kaj pričakovati, saj smo se proti NK Brinje pomerili že tretjič v sezoni. Celotno tekmo smo nadzirali položaj na igrišču in niti za trenutek ni bila zmaga ogrožena.  Pozna se, da smo sedaj že skoraj celotno sezono skupaj, ekipa je zelo povezana, posledično pa se tudi dobro trenira.''

To je 6. zaporedna zmaga AŠK Bravo brez prejetega gola v prvenstvu RLL. ''Zagotovo je nekoliko lažje igrati, sedaj, ko nimamo toliko rezultatskega pritiska.  Po spodrsljaju NK Arne Tabor imamo pred zasledovalci 4 točke prednosti , kar nam daje dodatno mirnost.''

Toda že jutri ekipo AŠK Bravo čaka nova zahtevna preizkušnja. V goste odhajajo k NK Arne Tabor, kjer bodo odigrali tekmo 17. Kola. Srečanje se bo začelo v torek  19. maja 2015 ob 18:00.

S. F.
Foto: Martin Rigler

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI