24.6.2015

U14 za konec osvojili Vrhniko

Zadnja selekcija, ki je imela v sezoni 2014/15 tekmovalne obveznosti, je bila ekipa U14, ki je sodelovala na turnirju na Vrhniki, ki so ga organizatorji priredili za ekipe U15. Kljub letu starejšim nasprotnikom ekipa Blaža Škofa na turnirju ni izgubila in se tako veselila končne zmage. V finalu so po streljanju 11-metrovk premagali domačo ekipo NK Vrhnika.


Turnir VRHNIKA

skupinski del:
NK Bravo – NK Dekani 1:1
NK Bravo – NK Istra-Pula 0:0

polfinale:
NK Bilje-Postojna - NK Bravo  2:3

FINALE:
NK Vrhnika - NK Bravo  4:5* (0:0)


-* po 11-metrovkah
 


''Ob koncu sezone smo se že drugo leto zapored udeležili turnirja, ki so ga pripravili naši prijatelji iz NK Vrhnika. Kljub nekoliko bolj zadržanemu začetku v skupinskem delu in dvema remijema smo se v polfinalu zbrali in pokazali našo najboljšo predstavi tisti dan. Z zmago proti kombinirani ekipi iz Bilj in Postojne smo si zagotovili nastop v finalu v katerem smo se pomerili z zelo motiviranimi domačini. Na zadnji tekmi je bil po rednem delu rezultat ponovno neodločen, zato so o zmagovalcih odločale enajstmetrovke. Mi smo ohranili bolj mirne živce in na koncu dvignili največji pokal,'' je turnir videl eden od trenerjev Rok Cizelj.

''Nad prikazanim smo lahko zadovoljni, sploh če upoštevamo, da smo v večini igrali proti leto starejšim nasprotnikom, ki med drugim nastopajo, ali so si letos zagotovili nastopanje v 1. ligi U15-zahod. Osvojitev turnirja tako predstavlja lep zaključek sezone za generacijo 2001 in dobro popotnico za prihajajočo sezono, ko bodo fantje NK Bravo zastopali v 1. državni ligi,'' je zaključil trener Cizelj.

S. F.

Foto: U14
 
 
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI