24.8.2015

U15 z zmago proti Domžalam na sam vrh

Ekipa starejših dečkov je v 2. kolu U15-zahod prvi tekmo odigrala doma. V goste so prišli nogometaši NK Domžale, a se domov vrnili praznih rok. Varovanci trenerja Primoža Zvera so z odlično predstavo premagali Domžalčane z 2:0  in kot edina ekipa v prvenstvu zadržala 100 % izplen v tem prvenstvu. Ekipa NK Bravo igra naslednjo tekmo že v sredo pri NOGA Triglav.  

 


U15, U15-zahod, 2. kolo, 

NK Bravo - NK Domžale 2:0 (1:0)

Ciuha 3., Gradišar 72.

Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.

''V drugem kolu smo gostili zelo dobro ekipo Domžal, ki ima veliko individualne kvalitete. V tej tekmi smo vedeli, da se moramo postaviti nekoliko bolj obrambno, saj imajo Domžale izredne posameznike, zato je bil dogovor pred tekmo temu tudi primeren. Takoj v začetku tekme nam je uspel zelo lep protinapad iz katerega smo povedli. V nadaljevanju so Domžale imele nekoliko več žogo v svoji posesti, mi pa smo se zelo dobro in organizirano branili, tako da do konca polčasa gostje niso resneje ogrozili naših vrat,'' je disciplinirano in taktično dobro organizirano ekipo pohvalil trener Primož Zver.

Tudi v 2. polčas je ekipa NK Bravo delovala zelo dobro in tako odbila vse napade NK Domžale. ''Podobna slika je bila tudi v nadaljevanju drugega polčasa, vendar je bila razlika ta, da smo v zadnjih 10 minutah tekme nasprotnika onemogočali z visokim presingom na njihovi polovici, plod česar je bil tudi drugi zadetek v mreži gostov. Na koncu zaslužena zmaga, saj si gostujoča ekipi skozi celotno tekmo ni priigrala resne priložnosti za gol,'' je ocenil trener Zver.

''Vse čestitke fantom za prikazano, saj so resnično odgarali celo tekmo. Sedaj nas čakata 2 prosta dneva za regeneracijo, nato pa že priprava na naslednjo tekmo, ki bo že v sredo, ko gostujemo v Kranju,'' je težji razpored tekem predstavil Primož Zver. 

S. F.

Foto: Martin Rigler

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI