29.8.2015

Zasavje 2.0

Ekipa AŠK Bravo se tudi v 2. kolu 3. SNL-center odpravlja v Zasavje. Tokrat bodo odigrali tekmo proti vedno neugodnemu NK Zagorje. Dvoboj dveh ekip, ki merita na sam vrh tega tekmovanja bo zagotovo zanimiv in izenačen. Ekipa trenerja Krefta je prepričana v svoje sposobnosti in verjame, da lahko iz Zagorja prinese pozitiven rezultat.

Potem ko je ekipa AŠK Bravo sredi tedna doživela poraz v MNZ pokalu proti NK Radomlje, je to pustilo nekaj posledic na ekipi. ''Vedno ko ekipa izgubi so določne posledice, lahko so pozitivne ali negativne. Mislim, da so fantje, ki so dobili priložnost v pokalu, odigrali  dobro in lahko nam je žal, da nam ni uspelo proti do zmage.  Tega smo bili sposobni,'' je pokalno tekmo proti še lani prvoligašu pokomentiral trener Boštjan Kreft.

Glede nove prvenstvene tekme pa je Kreft povedal: ''Čaka nas še eno gostovanje v neugodnem Zasavju. Tokrat za odtenek težje, saj ima ekipa NK Zagorje kvalitetnejšo ekipo od NK Rudar Trbovlje. Znova bomo poskušali igrati svojo igro in ugnati tudi Zagorjane.''

''V ekipi so fantje dobro povezani in vedo, da bodo igrali trenutno najbolje pripravljeni igralci. Tega se zavedajo tako mladi kot tudi tisti nekoliko bolj izkušeni igralci,'' je način izbire prve enajsterice razkril Boštjan Kreft.

Tekma 2. kola 3. SNL-center bo odigrana v soboto, 29. avgusta 2015 ob 16:00 na osrednjem igrišču v Zagorju.

S. F.
Foto: Martin Rigler

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI