1.9.2015

Obetaven začetek mlajših ekip

Konec tedna so s prvenstvi v ligah pod okriljem MNZ Ljubljana začele tudi mlajše selekcije NK Bravo. Na zelenice so stopili nogometaši U14, U13 A, U12 in U10. Slednji so igrali ''triangolo'' turnir v Medvodah, ekipa U12 je remizirala proti NK Dragomer Dolomiti, moštvi U13 A in U14 pa sta dosegli prepričljivi zmagi. U14 so premagali NK Rudar Trbovlje, U13 A pa doma, NK Dob.  
 

U14, starejši dečki, 2. liga MNZ Ljubljana, 1. kolo

NK Rudar Trbovlje – NK Bravo 1:4 (1:2)

Sezono je ekipa odprla na gostovanju v Trbovljah, kjer so bili pogoji za igro skrajno neugodni, saj je bila vročina v kombinaciji z umetno podlago neznosna. Tekma ni bila iz naše strani nič posebnega- ne v dobrem ne v slabem smislu.

Trener Darjan Šuštar je pri svojem delu perfekcionist in je kljub dobremu rezultatu redko popolno zadovoljen s predstavami svoje ekipe.''Z igro sem lahko samo deloma zadovoljen; tri točke in 4 dani goli so v redu, nismo pa izpolnili drugega cilja, to je ne prejeti zadetka. Dobljen gol je bil posledica slabe koncentracije in nonšalantnosti tako vezne linije kot ožje obrambe in zgodilo se je natanko to, kar smo se pogovarjali v garderobi, da se ne sme zgoditi.''

''V naši igri so bili tudi trenutki, ko smo nerazumljivo popustili in tudi to je segment na katerem moramo še veliko postoriti. Vseeno smo tekmo nadzirali in zasluženo zmagali, lahko pa bi to storili bolj tekoče in z manj napakami v fazi, ko smo imeli žogo,'' je z analizo svoje ekipe proti NK Rudar Trbovlje nadaljeval trener Šuštar.

''Fantom čestitam za dober rezultatski start v prvenstvo. Pred nami je nov teden, v katerem bomo osredotočeni na pomembne stvari. Poskušali bomo narediti, da bomo na prvi domači tekmi konec tedna na igrišču izgledali bolje,'' že proti novim izzivom gleda Darjan Šuštar.

''Hvala tudi domačim za zelo korektno tekmo in našim navijačem za par glasnih navijaških vložkov in pozitivno spodbudo,'' je v svojem slogu zaključil Darjan Šuštar.


U13, mlajši dečki, 1. MNZ liga, 1. kolo

NK Bravo – NK Roltek Dob 7:0 (3:0)

Trener Matej Škrbec je bil kljub pripeki na tekmi zadovoljen z odzivom svojih nogometašev. ''Tudi za U13 se je začelo prvenstvo. Na domačem igrišču smo gostili ekipo Doba. Čeprav je bila vročina peklenska to ni zmotilo naše fante, ki so pogumno začeli tekmo in ves čas stiskali obroč okrog nasprotnikovih vrat. Z visokim pokrivanjem in agresivno igro nismo dovolili, da bi nasprotnik razvil svojo igro. Hitro smo tudi povedli s tremi goli prednosti in s tem že zelo kmalu razblinili dvom o zmagovalcu. Nato smo lažje zarotirali igralna mesta in fantje so odgovorno odigrali na vseh igralnih položajih,''  je prvo tekmo proti  Glede na začetek prvenstva in trenažnega procesa čestitam fantom za odlično predstavo na igrišču.

 
U12, mlajši dečki U12, 1. kolo

NK Dragomer Dolomiti NK Bravo 2:2 (1:1)
 
S. F.
Foto: Martin Rigler

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI