2.10.2015

U14 in U13 želita ohraniti 100% izkupiček

Najmlajše selekcije NK Bravo tudi v letošnji sezoni nadaljujejo z dobrimi predstavami. Najbolje gre ekipama U14 in U13 A, ki na petih tekmah še nista izgubili nobenih točk. Tudi druga ekipa U13 lovi novo zmago pred domačimi gledalci, medtem ko sta selekciji U12 in U11 prosti. Fantje, ki zastopajo ekipo NK Bravo U10, pa se bodo merili v Kamniku.

Pet tekem in pet zmag. Stoodstotni izkupiček bodo naši starejši dečki želeli nadaljevati na tekmi v Dragomerju. Nasprotnik drži peto mesto na razpredelnici, po bolečem porazu v zadnjem krogu prvenstva (poraz z 0:11 proti Domžalam) pa se ponaša tudi z najslabšo obrambo lige. Seveda podcenjevanja ne sme biti. "Zagotovo nas čaka enak tip nasprotnika kot v Kočevju, kjer smo uspeli nadoknaditi pomanjkljivost fizične moči. Naš cilj je nadgraditi našo igr, to pomeni da napake zmanjšamo in dobre stvari dvignemo še na višji nivo," je pogled proti naslednji tekmi usmeril trener Darjan Šuštar. Tekma bo v soboto ob 10:00 v Dragomerju.

V selekciji U13 bomo znova imeli dvojni program. Ekipa A se bo pomerila v derbiju kola proti Domžalam A. Obe ekipi sta do tega trenutka še neporaženi, prednost domačega terena pa imajo naši fantje. Svojo tretjo zmago v sezoni pa bodo doma lovili fantje ekipe B, ki bodo igrali proti Beli Krajini. Gostje so zadnji na lestvici z razmerjem golov 3:24. Obe tekmi bosta v soboto, prva ob 9:00, druga ob 11:00 na Belinki.

Selekciji U12 in U11 ta konec tedna ne bosta odigrali nobene prvenstvene tekme, bodo pa fantje, ki zastopajo selekcijo U10 na delu v Kamniku. Tekma bo v nedeljo ob 12:00. Selekcija U9 pa bo v Grosuplju odigrala prvenstveni turnirček. Tekme se začnejo ob 9:00.


M.H.
Foto: Martin Rigler

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI