4.10.2015

VIDEO: Na ljubljanskem derbiju delitev točk

V 7. kolu 3. SNL-center se je ekipa AŠK Bravo merila proti ND Ilirija. Ljubljanski derbi je postregel z zanimivo predstavo, polno tempa, ki se je končala z delitvijo točk. Končni rezultat je bil 1:1, oba gola pa sta padla v 1. polčasu. Za AŠK Bravo je svoj 4. gol dosegel Jaka Corn, v 2. polčasu pa veliko število gledalcev na ŽAK-u ni videlo zadetka. AŠK Bravo je po 7 kolih prvenstva na 2. mestu, s točko zaostanka za NK Ivančna Gorica.
 

Člani, 3. SNL-center, 7. kolo,

AŠK Bravo – ND Ilirija 1:1 (1:1)

Corn 45.; Loboda 9.

Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.

Kaj je po tekmi povedal glavni trener AŠK Bravo Boštjan Kreft lahko vidite v spodnjem video zapisu.


Boštjan Kreft po tekmi proti ND Ilirija:



Po tekmi in prvem remiju v sezoni pa je spregovoril tudi kapetan ekipe Matevž Fortin: ''Ker obe ekipi ciljata na vrh prvenstvene lestvice se je tekma odvija nekoliko bolj ostro, po moško. Mislim, da smo imeli nekaj več zrelih priložnosti in rahlo pobudo na tekmi. Toda rezultat je na koncu neodločen in  s tem moramo iti naprej. Tudi ko je ekipa Ilirije nekoliko bolj pritisnila proti naši obrambni vrsti me ni bilo strah za rezultat, saj so si nasprotniki pripravili malo priložnosti. Poleg tega pa je naša obramba danes delovala precej zanesljivo, z izjemo dveh primerov. Po mojem mnenju smo bili mi bližje drugemu zadetku, saj smo imeli nekaj zares lepih priložnosti.''

''Veliko igralcev se pozna med sabo, zato je na takšni tekmi prisoten še dodaten naboj, če pa so tribune polne je to za nas še toliko bolje in je tekma še bolj zanimiva,'' je večji obisk na tekmi pohvalil Matevž Fortin.

Bolj za šalo kot zares pa je kapetan ekipe AŠK Bravo razložil kaj je bilo drugače, ko ni igral najizkušenejši igralec AŠK Bravo Blaž Škof. ''Tokrat nismo dobili rdečega karton, zato moram priznati, da je bilo nekoliko drugače. ''(smeh)


Ekipa AŠK Bravo je po tekmo ostala na 2. mestu prvenstvene lestvice in za vodilno ekipo NK Ivančna Gorica še naprej zaostaja zgolj za točko. Na 3. mestu je NK Kolpa, ki ima prav tako 16 točk kot AŠK Bravo.

LESTVICA PO 7. KOLU 3. SNL-CENTER

 

VIDEO: Celotna Tekma 7. kola 3. SNL-center: AŠK Bravo - ND Ilirija  


Srečko Ferlež

Video: Arena TV

Foto: Rok Zore/SNportal

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI