8.10.2015

Grabič: Za vložen trud bomo zagotovo nagrajeni

Po porazu z Olimpijo se mladinci in kadeti odpravljajo na gostovanje v Celje k ekipi Simer Šampion. Obe selekciji naslednjega nasprotnika v letošnji sezoni ne blestita, a naši fantje o podcenjevanju ne smejo niti razmišljati. Celjani bodo domače igrišče branili z vsemi močmi igralci NK Bravo pa morajo dokazati, da zmorejo več kot na zadnji tekmi. Selekcija U15 prvenstvo nadaljuje doma. Tudi varovanci Roka Cizlja in Primoža Zvera imajo na papirju slabšega nasprotnika. Britof v letošnji sezoni še ni osvojil točke. 
 

U19, 1. SLOVENSKA MLADINSKA LIGA 15/16, 10. KOLO:


Po porazu proti mestnemu tekmecu je selekcija U19 malce izgubila stik z vrhom. S tekmo manj pa NK Bravo še naprej diha za ovratnik najboljšim v sezoni, razlike na lestvici so zelo majhne. Bravo za četrtim Interblockom zaostaja zgolj 4 točke. Nova preizkušnja naše fante čaka v soboto ob 16:30 v Celju proti ekipi Simer Šampion.
 

17, 1. SLOVENSKA KADETSKA LIGA 15/16, 10. KOLO:

 
Več sreče pri doseganju zadetkov bodo v Celju iskali tudi igralci selekcije U17. "Moram priznati, da fantje dajejo vse od sebe, imajo pravi pristop in to jih bo slej kot prej tudi nagradilo. Smo v fazi intenzivnega učenja, ki prinaša takšne in drugačne izzive. V tem trenutku je pomembno, da fantje na igrišču zgledajo dobro, prihajajo v priložnosti in nasprotniku ponudijo malo priložnosti za zadetek. Tako kot je bila na tej tekmi dobesedno vsaka nasprotnikova polpriložnost spremenjena v zadetek, se mora tudi nam kmalu odpreti. Kakovosti imamo veliko, fantje so odlično kondicijsko pripravljeni, tako da je samo še vprašanje časa, kdaj se nam bo to obrestovalo tudi s serijo dobrih rezultatov. V tem trenutku je pomembno, da se fantje osvobodijo rezultatskega krča in igrajo sproščeno in odločno naprej," je zadnje predstave in pričakovanja pred nadaljevanjem sezone ocenil Dejan Grabič.

Tekma proti Šampionu se bo v Celju pričela ob 14:30!

 

U15, LIGA U15 ZAHOD 15/16, 10. KOLO:


Letos izjemno uspešni igralci selekcije U15 sezono nadaljujejo pred domačimi gledalci. Naslednji nasprotnik je Britof, ki je na papirju celo najslabša ekipa sezone. 3 doseženi zadetki, 28 prejetih in ničla kar se tiče izkupička točk. Ne glede na številke so naši fantje dovolj kakovostni, da premagajo prav vsakogar, a brez popolne angažiranosti seveda ne gre. Nova tekma sezone bo na sporedu v soboto ob 11:00 na ŠPL-ju.
 

U14, STAREJŠI DEČKI, 2. LIGA MNZ LJUBLJANA, 7. KOLO:


Tudi starejši dečki, torej selekcija U14, bo novo tekmo igrala doma. V goste prihaja ekipa iz Ivančne Gorice tekma na ŠPL-ju se bo začela ob 10:30 v nedeljo
 

U13, MLAJŠI DEČKI, 1. MNZ LIGA, 7. KOLO:


A ekipa selekcije U13 prvenstvene obračune nadaljuje v Gorsuplju. Tekma proti NK Brinje bo na sporedu v nedeljo ob 9:00.
 

U13, MLAJŠI DEČKI, 2. MNZ LIGA, 7. KOLO:


Eno uro kasneje (10:00) se bo pričela še tekma ekipe U13 B, Fantje gostujejio v Medvodah.


U12, MLAJŠI DEČKI 15/16, 7. KOLO:


Selekcija U12 se bo na anslednji tekmi pomerila proti Rudarju iz Trbovlja. Tekma bo na sporedu na Belinki v soboto ob 10:00.
 

U11, turnir Wildon (Avs):


Naši igralci U11 konec tedna potujejo na zanimiv turnir v sosednjo Avstrijo. Fantje bodo neprecenljive izkušnje začeli nabirati v nedeljo v mestu Wildon.

 

U10, Cicibani 15/16, 6. KOLO:


Ob 9:00 v soboto zjutraj se bodo na ŠPL-ju udarili še naši nogometaši selekcije U10. odigrali bodo tekmo proti Črnučam.




 



M.H.


 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI