23.11.2015

Padavine odnesle 2 od treh derbijev z Domžalami

Minuli konec tedna je bil rezerviran za tri neposredne dvoboje med NK Bravo in NK Domžale. Še posebej pričakovan je bil dvoboj mladincev, saj je šlo za dvoboj vodilnih ekip prvenstva. Žal je tekmo mladincev, kot tudi tisto kadetov, odneslo vreme. Igrišče je bilo enostavno preveč razmočeno, da bi omogočilo tekmo v normalnih okoliščinah. Edino tekmo starejših selekcij pod okriljem NZS so odigrali fantje U15, ki so izgubili v gosteh.
 

U19, 1. SLOVENSKA MLADINSKA LIGA 15/16, 17. KOLO:


NK Bravo - NK Domžale

TEKMA ODPOVEDANA ZARADI RAZMOČENEGA IGRIŠČA.
 

U19, 1. SLOVENSKA KADETSKA LIGA 15/16, 17. KOLO:

 

NK Bravo - NK Domžale

TEKMA ODPOVEDANA ZARADI RAZMOČENEGA IGRIŠČA.
 

U15, LIGA U15 ZAHOD 15/16, 15. KOLO:


NK Domžale - NK Bravo 2:0 (2:0)

Podrobnosti o obračunu najdete TUKAJ.

"Zadnji prvenstveni krog smo odigrali z ekipo Domžal v gosteh. Na gostovanje smo se odpravili zelo oslabljeni zaradi kartonov, bolezni in poškodb, kar je vplivalo na našo igro v prvem polčasu, saj smo bili prisiljeni improvizirati na določenih igralnih mestih. V tem delu igre smo bili premalo agresivni, odločni v duelih zaradi česa smo bili pod velikih pritiskom domačih. Posledica tega sta bili dve napaki v obrambi in posledično smo dobili dva zadetka. Oba zadetka bi z malo več koncentracije lahko preprečili, saj je bila 11-metrovka popolno nepotrebna in tudi drugi gol bi morali z malo bolj odločnim posredovanjem preprečiti. V fazi napada smo bili preslabi, neodločni, tako da nekih posebni priložnosti v tem delu igre nismo imeli," je uvod in vse otežene okoliščine obračuna opisal trener Primož Zver.

V nadaljevanju obračuna so naši fantje zaigrali bolje, a žal zaostanka iz prvega dela niso uspeli izničiti: "V drugem polčasu je bila slika popolnoma drugačna. Z menjavami smo pridobili na agresivnosti in tako smo ves drugi polčas igrali samo na domači polovici. Ustvarili smo si obilico priložnosti, ki pa jih spet nismo izkoristili. Zgrešili smo takšne priložnosti za katere res nimam pojasnila zakaj ga ne "damo", saj take situacije praktično ni moč zgrešiti. Če bi izkoristili samo eno četrtino priložnosti bi bilo vsaj izenačeno, če ne še kaj drugega. Fantje so v drugem polčasu prikazali pravi odnos in igro, tako da ta del nam mora biti vodilo za naprej in kakšno igro hočemo v spomladanskem  delu. Dejstvo pa je, da si za prvi polčas fantje zaslužijo kritiko, saj take igre v prihodnje ne želimo več gledati," zaključuke Zver.


M.H.
Foto: Martin Rigler

 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI