2.2.2016

FOTO: Najboljši vratar, 3. mesto in nove, bogate izkušnje

Čeprav zima počasi že obrača hrbet, pa se najnižje selekcije še naprej merijo na turnirjih zimske lige. Zadnji je bil na sporedu v Cerkljah, kjer je ekipa NK Bravo osvojila sijajno 3. mesto. Trener Luka Anžur je bil vesel rezultata, še bolj pa predstav njegovih varovancev.

"Za selekcijo U10 je nov turnir, s katerega se vračamo z bogatimi izkušnjami. V športni dvorani v Cerkljah na Gorenjskem smo se v soboto udeležili turnirja U11. Že prvo tekmo smo odigrali derbi z ekipo Triglava iz Kranja. Po srčni borbi in nekaj vrhunskih potezah, ter obrambah našega vratarja smo tekmo dobili z 1:0. V skupinskem delu smo remizirali z ekipo Britofa in premagali Bohinj, ter Komendo. V polfinalu smo se pomerili z domačini iz Velesovega," je uvodni del turnirja pokomentiral Luka Anžur in zadovoljno tudi nadaljeval. 

"Po eni od redkih napak smo nasprotniku pustili malo preveč prostora za strel in to nas je stalo nastopa v finalu. Za razliko od tekme za 3.mesto v Medvodah smo zbrali dovolj energije, ter se uspeli zbrati in zaključiti turnir kot smo si ga želeli in predvsem zaslužili. Zmaga nad Jezerskim je dodala piko na i zelo dobrim predstavam in potrdila, da fantje iz teme v tekmo napredujejo. Zopet smo zasluženo dobili nagrado za najboljšega vratarja," je zaključil.


M.H.
Foto: Alenka Plahutnik

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI