24.4.2016

VIDEO: Veličastna zmaga proti Iliriji

V 20. kolu 3.SNL-center smo na stadionu Ilirije spremljali ljubljanski derbi med ND Ilirija in AŠK Bravo. Na zanimivi tekmi, polni tempa smo videli dvakratno vodstvo gostov in končno zmago z 2:1 za AŠK Bravo. Gola sta prispevala Jaka Corn in Milan Tučič, ki sta zadela vsak v enem polčasu. Trener Boštjan Kreft je po tekmi dejal, da so fantje ''živeli'' za to tekmo.

 
Člani, 3. SNL-center, 20. kolo,

ND Ilirija – AŠK Bravo 1:2 (0:1)
Čokič 64.; Corn 14., Tučič 74.

Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.
 
Od samega začetka tekme se je video, da si obe ekipi želita pokazati vse svoje znanje in sposobnosti na ljubljanskem derbiju. Za ekipi AŠK Bravo se je začelo odlično, saj so povedli že v 14. minuti, ko je z izjemno podajo Zorana Zeljkovića z glavo zadel Jaka Corn in tako zabil tudi na drugem medsebojnem srečanju v letošnji sezoni. ''Fantje so se zares dobro pripravili na to tekmo in pokazali odlično predstavo. Videlo se je, da so živeli za tekmo,'' je dejal trener Boštjan Kreft in dodal: ''Veseli dejstvo, da se nekateri fantje vračajo v formo in to smo na tekmi proti ND Ilirija dobro izkoristiti.''

''Jaka Corn je po poškodbi (koleno si je poškodoval prav na prvi tekmi proti ND Ilirija, op.p.) v vedno boljši formi in vesel sem, da je znova zadel. Tudi Zoran Zeljković je imel težave s poškodovano mišico, šele na tej tekmi pa se je v ekipo vrnil Milan Tučič, ki je zabil drugi gol. Na tej tekmi moram pohvaliti prav vse igralce,'' je celotno ekipo pohvalil trener Kreft.

Že v sredo, 27. 4. 2016 je nova prvenstvena tekma, ko se bo AŠK Bravo pomerili proti neugodnemu nasprotniku, NK Jesenice. ''Sedaj ne smemo poleteti, ampak se dobro pripraviti na naslednji tekmo proti Jesenicam. Igralce ni težko motivirati proti Iliriji ali Ivančni Gorici, težje je na takšnih tekmah, ki prihajajo sedaj. Če nam ne uspe premagati NK Jesenice, ta zmaga ne bo imela takšne vrednosti, zato moramo z vso resnostjo kreniti proti sredini tekmi,'' je že pri 21. kolu 3. SNL–center Boštjan Kreft.


Vrhunci tekme: ND Ilirija – AŠK Bravo, 20. kolo 3.SNL-center:



Za prvenstveno lestvico 3. SNL.-center 12 zmaga AŠK Bravo pomeni, da se je naša ekipa na 3 točke približal ND Ilirija. 43 točk, enako kot Ilirija, pa ima tudi NK Ivančna Gorica s tekmo manj.

Srečko Ferlež

Video in montaža: Rok Cizelj
Foto: Anton Škrbec

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI