29.4.2016

AŠK na težko gostovanje na Bled

Potem, ko sta se na Bledu v spomladanskem delu prvenstva 3. SNL-center opekli vodilni dve ekipi lige, sedaj težko gostovanje na igrišču ŠP Bledec čaka AŠK Bravo. Po treh zaporednih zmagah so varovanci trenerja Boštjana Krefta dobro razpoloženi, a na Bledu bodo morali odigrati odlično. Na zelenice bodo praznični konec tedna stopili tudi nogometaši U19 in U17, ki se v sklopu 26. kola  1. SML/SKL?odpravljajo na gostovanje v Novo Gorico.

 

Ekipa AŠK Bravo je imela že na domači tekmi z Blejce letos kar nekaj težav, saj se je tekma končala z izidom 0:0. Z 28 prejetimi zadetki pa NK Bled dokazuje, da je ena boljših obrambnih ekip lige. A člani NK Bravo so prepričani, da lahko zabijejo še na šesti zaporedni tekmi in tako odkrito napovejo boj za 1. mesto v 3. SNL-center.
 

Srečanje na ŠP Bledec se bo pričelo v soboto, 30. 4. 2016 ob 17:00.

 

Ekipi mladincev in kadetov se v 26. kolu 1. SML in 1. SKL odpravljajo na Primorsko k ND Gorica. Vse ekipe so v boju za visoka mesta na prvenstveni lestvici, nedvomno pa tako kadete, kot mladince čaka naporno gostovanje. Olajševalna okoliščina je naravna trava, na kateri se naši ekipi počutita kot ribe v vodi. Kako bo NK Bravo znal izkoristiti naravno podlago so boste lahko ogledali v soboto, 30. 4. 2016 od 15:00 dalje. Kadeti začnejo s tekmo ob 15:00, mladinci pa ob 17:00 v ŠP Renče.

 

S. F.
Foto: Martin Rigler  

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI