3.5.2016

Gorici mladinska, NK Bravu kadetska tekma

Selekciji U19 in U17 sta se napotili na gostovanje h Gorici. Kljub temu, da so bili mladinci večji del tekme boljši tekmec na zelenici, pa so izgubili z 0:2. Na drugi strani si je trener kadetov želel večjega in boljšega nadzora, njegovi varovanci pa so slavili s 3:0.


U19; 1. SLOVENSKA MLADINSKA LIGA 15/16, 26. KOLO:


Gorica - NK Bravo 2:0 (1:0)
Kavčič 42., Podvršček 89.

Več o tekmi najdete TUKAJ.
 

U17; 1. SLOVENSKA KADETSKA LIGA 15/16, 26. KOLO,


Gorica - NK Bravo 0:3 (0:2)
Tilen Kralj 12., 32., Rok Mohorko 78.

Več o tekmi najdete TUKAJ.

"Ob lepem vremenu smo odigrali dobro tekmo. Igrali smo na naravni travi in čeprav travnata površina ni bila v idealnem stanju, smo vseeno uspeli razviti našo igro z veliko posesti in kontrole v igri. Fantje so pokazali veliko. V prvem polčasu smo zadeli dvakrat. V drugem smo imeli se več lepih priložnosti, čeprav tekme nismo imeli pod takšnim nadzorom kot v prvem polčasu. Gorica je stopila višje in poskušala igrati agresivneje. Zato smo potrebovali nekaj več časa, da smo vzpostavili ravnotežje in začeli prihajati v priložnosti," Je tekmo ocenit Dejan Grabič.

"Fante morava s trenerjem Gornikom zelo pohvaliti, ker kažejo velik napredek, tako individualni, kot moštveni. Do konca prvenstva imamo še štiri tekme."

"Mladincem tokrat ni uspelo, čeprav so dominirali skozi celotno srečanje in bili boljši nasprotnik. Včasih pač pride tudi takšna tekma."

"Naslednji teden ne bomo igrali prvenstvene tekme, ker bodo trije naši fantje v reprezentanci U16 na UEFA razvojnem turnirju v Bosni," je zaključil trener kadetov."


M.H.
Foto: Darjo Zrimšek

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI