25.5.2016

FOTO: CICI Bravo in U11: Naši zmagovalci

Pretekli konec tedna so najmlajši nogometaši nogometne šole Bravo sodelovali na priznanem turnirju Grosuplje Open 2016. Predstavilo je večina najboljši nogometnih šol v Sloveniji, naši fantje pa so pokazali veliko mero borbenosti in srčnega pristopa.  Dan za tem so na prav tako v Grosuplju nastopili nogometaši selekcije U11, ki so z nekaj smo zasedli 8. mesto, a kljub temu pokazali kako se bori za barve NK Bravo.

Mladi nogometaši selekcije CICI Bravo, ki jih vodi prekaljeni trener Franc Sivko, so neizmerno uživali na turnirju v Grosuplju, kjer so se spoznavali s turnirskim načinom igranja. Fantje so pokazali obilo želje po nogometni igri, borili so se na igrišču in se vzorno vedli ob njemu. Svoje pa so z bučnim navijanjem dodali še starši. Bravo vsem!

Podobno športno vzdušje je bilo tudi na tekmah selekcije U11, ki so svoje nogometne predstave prikazali dan kasneje.  Fantje Luke Anžurja so se odlično borili na igrišču, a jim je v odločilni tekmi malo zmanjkalo.  Starši so seveda svoje nogometaši srčno spodbujali in po turnirju povedali: ''Po vodstvu z 1:0 za NK Bravo in po avtogolu je bil rezultat po rednem delu neodločen. Kasneje so v boju za polfinale po streljanju 11-matrovk izgubili proti kasnejšim zmagovalcem Grosuplje Open NŠ NK Krško,''  

''Zelo lep turnir najboljši nogometnih šol v Sloveniji,'' so v en glas dejali starši selekcije U11.
 
S. F.
Foto: Momo Pejašinović in Sašo Kvaternik
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI