26.5.2016

Vpis: ''Pridite, ne bo vam žal!''

Kljub temu, da sezone 2015/2016 še ni konec, v NK Bravo že gledamo proti prihodnje tekmovalnemu letu. Z organiziranostjo kluba in, posledično, dobrimi rezultati,  vsi v klubu dokazujemo, da smo vredni zaupanja. Vsako leto imamo več članov, zato imate/jo tudi tisti, ki še niste del naše družine priložnost spoznati naše delo oz. se nam pridružiti.

 
VABILO

 
Tudi v letošnjem letu vabimo vse mlade v starosti od 6 do 8 let, da se pridružijo vadbi v Nogometnem klubu Bravo. Klub z 10-letno tradicijo združuje 250 otrok vseh starostnih kategorij in jim omogoča strokovno vadbo, vzgojo ter razvoj v kvalitetnih pogojih in okolju. Vse naše selekcije tekmujejo v najvišjih tekmovanjih NZS, vsako leto pa kar nekaj igralcev kadetske in mladinske ekipe obleče tudi dres državne reprezentance.

  
V RAZMISLEK

 

Predno se odločite za vadbo nogometa vašega otroka, vam svetujemo, da zberete čim več informacij, ki vam bodo pomagale pri pravi izbiri. Vse informacije o našem klubu najdete na naši spletni strani www.nk-bravo.siPri tem je pomembno, kakšna je vaša filozofija in razmišljanje! Ob sprejemanju odločitve morate vedeti, da NK Bravo ni klub, ki pogojuje in zahteva dobre rezultate pri najmlajših, pač pa se v starostnem obdobju od 6 do 8 let posvečamo predvsem učenju, zabavi, igri, pridobivanju spretnosti ter gibalnih sposobnosti, navajanju na sodelovanje v ekipi  in prijateljstvu! Tak je tudi naš program in tako je organizirana tudi vadba!


Vsi starši, ki svoje otroke včlanijo v naš klub se morajo seznaniti s pravili in podpisati nekaj moralnih in etičnih izjav. Starši se z izjavo zavežejo: da bodo športno navijali, spoštovali pravila 'fair play' ter klubska pravila.

Končna odločitev o vpisu v klub pa mora biti vedno otrokova - njegova želja je na prvem mestu!

 
VPIS

 
V novi sezoni 2016/2017 v program 'CICI BRAVO' sprejemamo otroke, ki so praviloma rojeni v letu 2011 oz. starejši (6 - 8 let). Osnovni cilj programa 'CICI BRAVO' je zabava, igra, gibanje, sodelovanje ter navajanje na red in disciplino.

V najmlajšo in prvo tekmovalno selekcijo so trenutno vključeni otroci rojeni v letu 2008, ki bodo v novi sezoni vključeni v selekcijo U9.

Pričetek vadbe je predviden z začetkom šolskega leta, v drugem tednu meseca septembra. Ker želimo vadbo pravočasno tudi terminsko opredeliti, želimo prijave za novo sezono zaključiti do 15.6.2016. Vadba bo potekala 2 krat tedensko v štirih skupinah in v 4 različnih terminih, s čemer omogočamo staršem izbiro dveh dni vadbe.
 
V kolikor se boste odločili za vpis, vam bomo naknadno posredovali tudi ponudbo za organizacijo Poletne nogometne šole 'Cici Bravo', ki jo bomo predvidoma v mesecu avgustu organizirali in razpisali pogoje vpisa po posebnih pogojih, vendar le v primeru, da bo do 10. 6. 2016 izkazano zadostno zanimanje za tako aktivnost.
 

VODSTVO

 

Vodja programa CICI BRAVO je g. Franci Sivko, višji nogometni trener, ki bo skupaj s svojim pomočnikom poskrbel za vso potrebno logistiko, predvsem pa za strokovno vadbo in spremljanje razvoja vsakega posameznika. G Franci Sivko je za vse informacije dosegljiv na e-mail naslovu: franc.sivko@nk-bravo.si ali po telefonu 041 691 942.


STROŠKI

 
Predno se odločite morate biti seznanjeni tudi s stroški, na katere morate računati ob vpisu. Letna članarina znaša 20 evrov in se plača enkrat letno. Mesečna vadnina znaša 40 evrov oz. 20 evrov, v kolikor vaš otrok vadbo obiskuje samo 1 x tedensko.


Strošek je tudi klubska oprema. Višina je odvisna od količine naročene opreme, saj pri tej starosti nekaterih artiklov, kot so bunda, trenerke za tekme ... otroci ne potrebujejo.
 
POVABILO

 



Kot predsednik kluba bom vesel, če se boste odločili za vadbo v naši sredini. S tem nam boste izkazali zaupanje, ki ga bomo na vseh področjih skušali upravičiti. Predvsem želimo, da se boste v naši sredini dobro počutili, da ne bo naša prva skrb rezultat, pač pa učenje, prijateljstvo ter zabava. Rezultati morajo biti posledica dela, želje in znanja, ki vam ga bo NK Bravo prav gotovo zagotavljal v celotnem razvojnem obdobju. Vaše uspehe in poraze bom s svojimi sodelavci in trenerji delil z vami, spremljali bomo vaš razvoj ter skrbeli za vaš napredek– kot nogometaše in osebnosti. Tudi če vaša odločitev ne bo NK Bravo, vam želim vse najboljše in lepo športno prihodnost!


Predsednik Darko Klarič
 


Ob sprejemu odločitve za vadbo v NK Bravo vas prosimo, da izpolnite 'Prijavnico', ki jo najdete na naši spletni strani in nam jo najkasneje do 15. 6. 2016 posredujete na naslov: NK Bravo, Milčinskega 2, 1000 Ljubljana s pripisom 'vpis' ali na naslov g. Franca Sivka.

NK Bravo

Foto: Martin Rigler, Darjo Zrimšek
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI