28.5.2016

Po zmago (in naslov) v Ivančno Gorico

V soboto, 28. 5. 2016 pozno popoldne bo znano kateri ekipi bo pripadla krona letošnje 3. SNL-center.  AŠK Bravo se odpravljal, na papirju, k najtežjemu nasprotniku, k NK Ivančna Gorica. Toda obe ekipi v zadnjem, 26. kolu ne odločata sami o svoji usodi, saj je ND Ilirija v minimalni prednosti ene točke pred obema zasledovalcema. Zato v naši ekipi enoglasno napovedujejo: ''Gremo po zmago!''
 
Na prvi medsebojni tekmi, v 13. kolu, je bil AŠK Bravo prvi, ki je premagal NK Ivančna Gorica. Poleg tega pa je bil Milan Tučič prvi igralec, ki je premagal vratarja Dolenjcev. Tekma se je končala za 1:0 za naše fante, ki so napovedali srdit boj za naslov prvaka v 3. SNL-center.

Vezist Jaka Corn je pred tekmo proti NK Ivančna Gorica samozavestno dejal: ''V tem tednu smo se pripravljali nemoteno in po ustaljenem ritmu. Razlika je samo v temu, da vemo kaj nam lahko tekma proti NK Ivančna Gorica prinese. Je že res, da nismo odvisni sami od sebe, a mi gremo v vsakem primeru na zmago in napadamo vrh prvenstvene lestvice v 3. SNL-center.''

Jaka Corn na prvi tekmi proti NK Ivančna Gorica ni igral, saj je imel poškodovano koleno. Ekipa AŠK Bravo pa je slavila z 1:0 in kot prva v 13. kolu premagala ekipo Safeta Hađiča. ''Ko igramo proti ekipi, ki se prav tako kot mi bori za zmago v prvenstvu, je motivacija vsekakor na visokem nivoju. Naredili bomo vse za pozitiven rezultat, nato pa bomo videli kaj nam bo to prineslo,'' je pred odločilno tekmo letošnje sezone pozitivno nastrojen vezist AŠK Bravo.

''Video analiz nasprotnika nismo delali. Osredotočamo se na našo igro, zato naj se drugi obremenjujejo z nami. Je pa res, da smo še dodatno motivirani po tem, ko smo na zadnji prvenstveni tekmi ekipi Medvod zabili kar 12 golov. Sicer je ti dve tekmi nesmiselno primerjati, a tako veliko število golov je pokazatelj naše učinkovitosti,'' je je za konec povedal  Jaka Corn. 
 
Tekma med NK Ivančna Gorica in AŠK Bravo se bo začela v soboto, 28. 5. 2016 ob 17:30. Istočasno pa se bosta srečali še ekipi NK Jesenice in ND Ilirija. Tekma, ki je za našo ekipo še kako pomembno za naslov prvaka.

Srečko Ferlež
Foto: Darjo Zrimšek

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI