26.6.2016

BLOG: Prihaja drugo desetletje

Če je bilo prvo desetletje v razvoju NK Bravo predvsem graditev naše NOGOMETNE ŠOLE, so izzivi novega desetletja drugačni. Postavljeni so na temeljih dela, rezultatov in dosežkov v minulih letih in na spoznanju, da smo realno sposobni še povečati ambicije na vseh področjih. Je s pozitivnim pogledom v prihodnost svoj blog začel predsednik Darko Klarič.

Zavedamo se realnost, da je največ odvisno od nas samih in našega dela. Močni bomo toliko, kot bodo močni naši najšibkejši členi. Tudi zato smo trdno odločeni, da bo naša zgodba v vsaki selekciji prilagojena starosti nogometašev, vendar bomo ves čas vstrajali z našo prepoznavnim načinom dela. To pa ni zgolj strokovna pot, ki temelji na razvoju nogometašev, temveč tudi na vrednotam, ki jim na tej poti sledimo. To pa so odkriti, pošteni in transparentni odnosi prav med vsemi deležniki v procesu.

NK Bravo se nikjer v javnosti ne izpostavlja, a hkrati za seboj pušča vedno bolj prepoznavno sled, ki je ni moč prezreti. Ta ni zgolj na rezultatskem področju, ki je nedvomno vredna vsega spoštovanja. Nič manj pomembno ni dejstvo, da postaja klub vedno bolj homogen in povezan, kjer je vedno bolj čutiti zelo pozitivno energijo. Seveda se dogodi, da se mnenja posameznikov kdaj razlikujejo in so cilji lahko tudi različni, ampak vedno več je takšnih, ki v ospredje postavljajo in razumejo klubsko filozofijo, cilje in podpirajo strategijo, ki jo gradimo in sestavljamo skupaj.

Ne želimo preveč razpravljati o prihodnosti, vendar nas doseženo v preteklosti prepričuje, da se moramo ukvarjati tudi najprej na način, da skrbno načrtujemo vsako prihajajočo novo sezono. Kot predsednik vam zagotavljam, da smo se zelo skrbno pripravili. Vsi trenerji in sodelovci so pripravljeni in cilji še nikoli tako natančno določeni. Sprejet je tudi klubski proračun, ki je naravnan razvojno. Zaradi vsega opravljenega upravičeno lahko pričakujemo, da bo šla naša pot naprej po skrbno začrtani poti. Zdaj je na vrsti prestopni rok, potem se že pričenjajo treningi.

V mesecu septembru bomo znotraj kluba začeli širšo razpravo in vas podrobno seznanili z usmeritvami, ki smo jih pripravili za prihodnost. Do konca leta ali pa še prej pa bomo sprejeli večino odločitev, ki bodo določile naš nadaljnji razvoj in organiziranost v prihodnje. 30. junij za nas pomeni zadnji dan minule sezone. Te dni ko mnogi že uživate zaslužen dopust ali ste na počitnicah. Vsem želim čimveč sonca in preživite čimveč brezskrbnih veselih dni.

S 1. julijem se tudi uradno začne nova tekmovalna sezona, čeprav se bodo treningi nogometašev za večino začeli še kasneje. Predlagam, da se vsi zelo dobro sprostimo in, da vsak med nami sam pri sebi še enkrat temeljito razmisli, ne kaj pričakuje, temveč kaj bo storil, da bo nova sezona nov korak v napredku vsakega med nami. Samo s takšnim razmišlanjem na vseh področjih bo naša zgodba, takšna kot si jo vsi skupaj želimo.

Športni pozdrav!

Darko Klarič
pedsednik NK Bravo

Darko Klarič v svojem blogu izraža lastne poglede na aktualno dogajanje v klubu in okrog njega. Njegova mnenja v nekaterih točkah še ne pomenijo tudi uradnega stališča kluba. Lahko so le provokacija, da se stališče kar najhitreje oblikuje. 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI