24.7.2016

FOTO, AŠK Bravo: Po prvem tednu priprav

Za ekipo AŠK Bravo je prvi pripravljalni teden v sezoni 2016/17. Varovanci Boštjana Krefta so opravili 8 treningov in odigrali prijateljsko tekmo proti NK Krka. Vzdušje v ekipi je zelo dobro, fantje trenirajo zavzeto, trenerski štab pa skrbi, da bodo fantje kar se da dobro pripravljeni na novo sezono, ki se začne čez slab mesec. Za našo spletno stran je spregovoril pomočnik trenerja Darjan Šuštar.

''Prvi teden je za nami in lahko rečem, da so fantje pokazali veliko vneme in zagnanosti na treningih. Opravili smo 8 vadbenih enot in odigrali prijateljsko tekmo proti lanskemu prvoligašu NK Krka. Na tej tekmi smo videli kakšno je trenutno stanje v ekipi.  Seveda tekma še ni bila na nivoju, kot si ga želimo v prvenstvu, a to je povsem normalno, saj smo sredi fizično najbolj napornega dela priprav. Noge so težke in fantje niso povsem sveži, '' je prvi teden priprav na 2. sezono v 3. SNL-center opisal pomočnik trenerja Boštjana Krefta Darjan Šuštar.

 ''Kar zadeva trenažnega procesa so fantje zelo redni, z izjemo nekaterih, ki so dopoldne občasno odsotni zaradi službe.  Trenira od 20 do 24 fantov, ki se želijo prikazati v čim boljši luči. Konkurenca je precejšnja, a vzdušje zaradi tega ni slabo, prej nasprotno, saj se večina fantov pozna iz preteklosti in so vajeni eden drugega. Tudi tisti, ki smo ''novi'' v ekipi se prav tako hitro privajamo. Sicer pa se s fanti poznamo iz preteklih let, ko sva imela s trenerjem Matejem Škrbcem druge zadolžitve v klubu,'' je dejal Darjan Šuštar.

''V 1. tednu priprav smo se pretežno ukvarjali z bazično priprav, saj poskušamo kondicijski nivo priprave dvigniti na čim višjo raven. V 2. tednu, ki je pred nami, se bodo trenažnemu procesu pridružili tudi elementi tehnike in taktike, še naprej pa fante čaka 8 vadbenih enot v petih dneh, v soboto pa pripravljalni dvoboj proti NK Triglav,'' je povzel načrt dela pomočnik trenerja Darjan Šuštar.

V fotogaleriji si lahko ogledate nekaj akcije iz prve prijateljske tekme proti NK Krka.

Srečko Ferlež
Foto: Anton Škrbec

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI