28.8.2016

Pridi na tekmo in pomagaj!

NK Bravo bo v sodelovanju s Svetom staršev in Skladom sveta staršev na vseh domačih tekmah članske ekipe AŠK Bravo pripravil novost.  Ker živimo v časih, ko vse družine ne morejo pokriti mesečnih stroškov vadnin in opreme mladih nogometašev, smo uvedli projekt zbiranja prostovoljnih prispevkov. Vsa zbrana sredstva bodo namenjena nogometašem NK Bravo, ki prihajajo iz socialno šibkejših sredin. 

Ideja o pobiranju prostovoljnih prispevkov je osnovana na želji pomagati tistim mladim nogometašem in staršem, ki ne morejo pokriti rednih mesečnih stroškov. Sklad sveta staršev v klub obstaja že praktično do samega začetka delovanja kluba, v zadnjih letih pa se je povečala potreba po pomoči našim nogometašem. 

Predsednik Sveta staršev Sašo Kvaternik, predsednik namenskega sklada Aleš Celar in predsednik klub Darko Klarič so sprejeli dogovor, da v jesenskem delu prvenstva 3. SNL-center na vseh domačih tekmah v ta namen organizirajo pobiranje prostovoljnih prispevkov. ''Ideja je povsem preprosta. Naša glavna želja je čim bolj pomagati našim nogometašem, ki ne morejo pokriti stroškov, ki jih prinaša trening nogometa. Organizirali bomo pobiranje prostovoljnih prispevkov na domačih članskih tekmah. Vsak bo lahko prispeval po lastni želji in zmožnostih. Veseli bomo vsakega prispevka, saj bodo vsa zbrana sredstva namenjena našimi nogometašem,'' je osnovno idejo predstavil Sašo Kvaternik. 

''Za začetek bo izvedba pobiranja prispevkov izgledala tako, da bomo pri glavnem vhodu na osrednje igrišče Športnega parka Ljubljana ponudili obiskovalcem možnost, da prispevajo po lastni želji. Vsak evro bo dobrodošel, zato nimamo postavljene vrednosti oz. višine prispevka. Seveda pa si želimo zbrati čim več sredstev,'' je podrobnosti projekta razložil Sašo Kvaternik. 

A ker si vsi, ki delujemo v klubu NK Bravo želimo, da bi imeli vsi mladi nogometaši možnost treniranja nogometa, že razmišljamo o nadgradnji tega projekta. ''Idej kako bi pritegnili občinstvo in naše starše je veliko. V prihodnje bi tudi mi radi obiskovalcem članskih tekem nekaj ponudili.  Razmišljamo o majhnih pozornostih, subvencionirani pijači, navijaških rekvizitih … Idej je kar nekaj, potrebno jih samo še udejanjiti,'' je pozitivno razpoložen predsednik Sveta staršev Sašo Kvaternik. 
 

Prvič bo akcija pobiranja prostovoljnih prispevkov zaživela na prvi prvenstveni domači tekmi, ki bo v nedeljo ob 11:00, ko na ŽAK prihaja NK Kolpa.

 

NK Bravo
Foto: Darjo Zrimšek

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI